rss

Hyundai Santa Fe, disponibil in Romania de la 39.597 euro

  1. 30/10/2012
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai, Santa fe
    Vezi toate fotografiile (12)

    Noul Hyundai Sante Fe este propus pe piata din Romania la un pret de baza de 39.587 euro cu TVA inclus. In plus, constructorul auto propune o editie speciala denumita "Santa Fe unLimited".

    Noua generatie Hyundai Santa Fe a fost lansata pe piata din Romania si este disponibila momentan cu o motorizare diesel de 2,2 litri si tractiune integrala nepermanenta in standard. Pretul de baza este de 39.597 euro cu TVA inclus.

    Unitatea CRDi de 2,2 litri livreaza 197 CP la 3.800 rpm si un cuplu motor de 421 Nm la 1.800 rpm, garantand totodata cele mai reduse emisii de noxe din segment: 147 grame de CO2 pe kilometru. Sprintul de la 0 la 100 km/h este efectuat in 9,8 secunde.

    Mai tarziu, Hyundai va propune si o versiune ce dezvolta 150 Cai Putere la 4.000 rpm si 383 Nm intre 1.800 si 2.500 rpm. Motorul respecta normele Euro 6. In oferta de transmisii se vor regasi atat cutii de viteze manuale cu sase trepte, cat si automate cu sase rapoarte. Totodata, va fi disponibila si o versiune cu sapte locuri a noii generatii Sante Fe.

    Pe langa versiunile standard, va fi oferita si o editie speciala de lansare, denumita "Santa Fe unLimited". Aceasta va fi echipata cu o serie de dotari speciale precum sapte airbag-uri in standard, ABS, EBD, TCS, ESP si BAS, un sistem de asistenta la urcarea si coborarea pantelor, posibilitate de blocare diferential central, directie servoasistata electric cu trei moduri de functionare, blocuri optice cu Xenon, climatizare automata cu reglare pe doua zona, pornire fara cheie, pilot automat, scaune fata incalzite, senzori de parcare, tapiterie din piele, sistem de navigatie, conexiune Bluetooth cu recunoastere vocala, camera video pentru marsarier si multe altele.

    Pretul acestei versiuni este fi disponibil la cerere, in reteaua de distribuitori autorizati Hyundai Auto Romania.

    Vizualizari: 2738