rss

Honda ar putea lansa un SUV bazat pe Jazz

  1. 18/07/2012
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Honda, Jazz, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Honda ar putea lansa in viitorul apropiat un SUV de mici dimensiuni ce va avea la baza platforma modelului Jazz. Aceasta va deveni concurent pentru Opel Mokka, MINI Countryman sau Nissan Juke.

    Incurajati de succesul crossoverelor de oras, tot mai mult constructori auto se grabesc sa isi imbogateasca oferta cu un astfel de model. Este si cazul Honda, care ar putea lansa in urmatorii ani un mic SUV bazat pe Jazz.

    Viitorul autoturism va fi pozitionat in gama sub actualul CR-V si va reprezenta o solutie pentru clientii aflati in cautarea unei masini comode, cu o capacitate de incarcare generoasa, de dimensiuni potrivite pentru traficul urban.

    Noul SUV ar putea ajunge pe piata cel mai devreme in 2013, in compania unor motorizari imbunatatite ale gamei actuale Jazz. Inca nu este cunoscut daca micul off-roader va fi oferit cu tractiune integrala sau cu tractiune pe puntea fata.

    Potrivit Autonews, Honda spera sa vanda anual 400.000 de unitati. Modelul va intra pe un segment populat de nume precum MINI Countryman, Nissan Juke si recentul Opel Mokka. Intre timp, isi vor face aparitia Fiat 500 X si versiunea americana a lui Mokka, Chevrolet Trax.

    Vizualizari: 1381
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »