rss

Noutati Honda la SAB 2013

  1. 11/10/2013
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Honda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Unul dintre cele mai populare modele Honda in Romania, CR-V, este disponibil din aceasta luna cu noua motorizare diesel 1.6 i-DTEC – prima din seria de noi propulsoare Earth Dreams,  ce livreaza o putere de 120 CP si un cuplu de 300Nm. Noul CR-V cu tractiune fata are un consum mixt de doar 4.5 litri/100km si emisii de CO2 de doar 119 g/km, aducand alaturi de avantajele traditionale Honda CR-V: spatiu, confort, calitate, flexibilitate si cel mai mic consum pentru model.

    Noul CR-V 1.6 i-DTEC se adreseaza familiilor care isi doresc o masina cu aspect de SUV, dar preocupati in egala masura de consum si de costurile de intretinere si celor care doresc sa treaca de la o masina compacta sau de clasa medie la una cu un volum interior superior si o capacitate a portbagajului marita.

    CR-V este unul dintre cel mai bine vandute SUV-uri din lume, fiind comercializat in peste 160 de tari. Mai mult de cinci milioane de unitati CR-V au fost vandute pe intregul mapamond de la lansarea sa in anul 1995. Noul CR-V s-a bucurat de succes si in Romania, Honda Trading Romania comercializand 220 de unitati din cea de-a patra generatie, de la lansarea sa de anul trecut.

    Honda CR-V Diesel 1.6 i-DTEC este disponibil in Romania de la 21.690 EURO fara TVA, pentru echiparea Confort.

    In cadrul SAB & A 2013, Honda anunta faza finala de dezvoltare a unui nou dealer Honda operat independent – Honda Nord - marca fiind prezenta acum si in zona de nord a capitalei (Pipera), pentru a fi mai aproape de clientii sai, dar si pentru o mai buna acoperire in ceea ce priveste vizibilitatea fata de clientii noi.

    Operational din luna noiembrie, noul dealer aduce o experienta de 20 de ani in domeniul auto si va comercializa la noul showroom in exclusivitate automobile si motociclete Honda, piese de schimb si accesorii. De asemenea, va asigura servicii de constatare rapida, diagnoza, intretinere, reparatii mecanice si electrice, tinichigerie-vopsitorie si ITP.

    Pana in 2016 noul dealer Honda Nord isi propune sa comercializeze 600 de automobile si 200 de motociclete Honda, ponderea cea mai importanta avand-o modelele CR-V si Civic pentru automobile si gama NC700/750 si CB500 pentru moto.

    Din octombrie Honda ofera, prin reteaua de dealeri autorizati, garantie de 5 ani sau 160,000 de km. Garantia este valabila pentru toate masinile noi comercializate de Honda Trading Romania incepand cu 1 Octombrie 2013. O extindere de garantie de pana la 24 luni va fi disponibila contra cost si pentru automobilele Honda rulate.

    Programul de Garantie Extinsa pentru autovehicule rulate cuprinde 2 oferte, Smart si Premium, ce ofera clientilor existenti posibilitatea de a opta fie pentru acoperirea riscurilor de defectiune la un pret redus, fie pentru un raport beneficii/pret foarte bun, pentru 12 sau 24 luni suplimentare.

    In perioada 1 Octombrie - 31 Decembrie 2013, fiecare autovehicul Honda nou va fi comercializat cu un set de anvelope de iarna cadou. O selectie riguroasa de anvelope premium a fost pregatita pentru aceasta campanie, Bridgestone si Pirelli fiind marcile selectate pentru a fi oferite clientilor Honda.

    Campania de anvelope cadou se va cumula cu campaniile de pret si cu Programul de Garantie Extinsa Honda, realizand un pachet de beneficii extrem de competitiv

    Vizualizari: 7499
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »