rss Vizualizari: 410

Oferta record pentru primul Civic Type R din lume. Cu cat s-a vandut automobilul japonez

 1. 16/06/2017
 2. Categoria: Honda
 3. Tags: Honda
  Vezi toate fotografiile (17)

  Honda a ales sa vanda primul Civic Type R apartinand noii generatii prin intermediul unei licitatii on-line. Vanzarea s-a incheiat in cursul zilei de ieri, iar japonezii au reusit sa obtina in schimbul respectivului exemplar un total de 200.000 dolari.

  Si mai impresionant este ca aceasta suma de bani nu va intra in contul producatorului din Tara Soarelui Rasare, ci va fi donata integral in scopuri caritabile, catre Pediatric Brain Tumor Foundation, care deserveste peste 28.000 de copii cu probleme din SUA.

  Noua Honda Civic Type R a fost lansata oficial in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva in perioada 9 - 19 martie, si gazduieste in compartimentul motor o unitate 2.0 turbo de 320 de cai putere.

  La fel ca si in cazul generatiei anterioare, fisa tehnica este completata de o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata. Acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza insa de aceasta data in numai 5.7 secunde.

  O alta performanta notabila a noului Civic Type R consta in viteza maxima de 272 km/h. Punctul culminant, daca putem spune asa, il reprezinta insa timpul de doar 7 minute si 43.8 secunde obtinut la Nurburgring - un record pentru modelele FWD.

  Comentarii (0)

  add_comment

  Adauga comentariul tau

  • Nume: Adresa de email: Cod: Ma abonez la newsletter-ul Auto.ro

  • Comentariul tau:

  Masini de vanzare

  • Marca: Nou Second hand
  • Model: