rss

Noul Honda Civic a primit 5 stele la ultimele teste Euro NCAP

  1. 22/02/2012
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Euro NCAP, Honda civic
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul model Honda Civic cu 5 usi a primit 5 stele Euro NCAP la siguranta generala si premiul NCAP Advanced pentru inovatie in materie de siguranta.

    Modelul proiectat special pentru piata europeana a fost punctat cu maximul de 5 stele la ultimele teste de siguranta realizate de Euro NCAP, cu un scor de 94% in cazul ocupantilor adulti, 83% la capitolul siguranta copii, 86% siguranta pietonii si 86% pentru sistemele de siguranta disponibile.

    Mai mult, Euro NCAP va extinde premiul NCAP Advanced pentru sistemul Honda Collision Mitigation Braking System (CMBS – Sistem de prevenire si franare in caz de coliziune), tehnologie ce va echipa si noul model Honda Civic. Astfel, la viteze mai mari de 15 km/h, autovehiculele in miscare si stationare sunt detectate la circa 100 m in fata autovehiculului.

    Printre tehnologiile si sistemele de siguranta oferite de noul Honda Civic se mai numara: Vehicle Stability Assist (VSA), sistemele de siguranta SRS sofer si pasager, airbaguri tip cortina, centuri de siguranta cu retractor (Emergency Locking Retractor – ELR),

    Noul Civic este disponibil cu trei motorizari: 1.4 litri si 1.8 litri benzina si 2.2 litri diesel. Toate propulsoarele vin echipate cu o cutie de viteze manuala in 6 trepte, ECO Assist, Idle Stop si cu sistemul Hill Start Assist.

    Vizualizari: 2122