rss

Honda lanseaza noul Civic Diesel in martie

  1. 14/02/2013
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Civic, Diesel, Honda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Honda va lansa pe piata din Romania noul Civic Diesel la inceputul lunii martie. Noul motor  de 120 Cai Putere si 300 Nm promite un consum de numai 3,6 litri/100 km. Modelul va fi disponibil la un pret de pornire de 14.990 Euro fara TVA.

    Noua Honda Civic Diesel va ajunge in showroomuri la inceputul lunii martie. Propulsorul 1.6 i-DTEC diesel cantareste cu 47 kg mai puțin decat decat motorul diesel Honda 2.2 i-DTEC, noua unitate fiind cel mai usor diesel din clasa sa.

    O alta noutate este reprezentata de reducerea frecarilor mecanice interne pana la nivelul celor existente in cazul unui motor pe benzina. Astfel, pe langa reducerea nivelului emisiilor de noxe, este eficientizat si imbunatatit si consumul de combustibil, dar si raspunsul motorului in timpul accelerarii si al decelerarii, condusul fiind astfel mai placut.

    Civic Diesel este echipat cu cea de-a patra generatie de turbocompresoare Garrett si cu sisteme eficiente de admisie si de injectie a carburantului prin care este redus, de asemenea,  nivelul de emisii si cel de combustibil.

    Nou este si sistemul de transmisie manuala in 6 trepte, care este cu 7 kg mai usor decat sistemul de transmisie oferit pe motorul 2.2 litri i-DTEC, ajutand motorul sa produca un cuplu maxim de 300 Nm.

    Noul motor, construit pentru piata din Europa, va echipa si noul model CR-V din toamna 2013. De asemenea, tehnologia Earth Dreams care debuteaza in Europa odata cu noul motor diesel 1.6 litri i-DTEC, va fi aplicata in viitor pe toate trenurile de rulare Honda.

    Honda Civic 1.6 Diesel este disponibil din luna martie in reteaua de dealeri Honda, in patru tipuri de echipare, cu livrare directa din stoc sau pe baza de comanda: S, Confort, Sport sau Lifestyle, la un pret de lista de pornire de 14.990 Euro fara TVA.  

    Vizualizari: 3309
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »