rss

Honda ar putea lansa o versiune cu tractiune integrala a modelului Civic Type R

  1. 19/06/2017
  2. Categoria: Honda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lansarea unei versiuni cu tractiune integrala a modelului Honda Civic Type R. Este visul tuturor celor care apreciaza automobilele de clasa compacta si inalta performanta. Vis care, intr-un final, ar putea deveni realitate.

    Potrivit unui oficial Honda, noul Civic Type R are nevoie de mai multe versiuni pentru a se bucura de un volum de vanzari stabil. Este principalul motiv pentru care compania japoneza ia in calcul lansarea unei variante 4x4.

    De asemenea, exista mari sanse ca gama Honda Civic Type R sa se imbogateasca si cu un model care sa gazduiasca peste 320 CP sub capota. Sau, de ce nu, unul ceva mai civilizat, care sa se muleze pe gustul amatorilor de GT-uri.

    Pana la diversificarea gamei Civic Type R, noua compacta sportiva de la Honda a inceput sa preia comenzi si de la clientii din SUA. Aici, pretul de vanzare porneste de la 33.900 dolari, iar puterea maxima anuntata este de 306 CP.

    Fisa tehnica a respectivului model este completata in continuare de o transmisie manuala cu sase rapoarte si un diferential cu alunecare limitata. Alte detalii includ suspensie adaptiva, frane Brembo si un pachet aerodinamic remarcabil.

    Vizualizari: 956
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »