rss

Eveniment pentru iubitorii de Honda Civic: ultimele generatii puse fata in fata la Asko

  1. 26/07/2017
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: asko honda, Honda, Honda civic, lansare honda, noul civic
    Vezi toate fotografiile (3)

    Cel mai mare dealer Honda din Romania organizeaza sambata, 29 iulie, un eveniment special pentru fanii modelului Civic. Daca vrei sa cunosti mai bine noul model si daca vrei sa vezi ce diferente sunt intre ultimele 3 generatii, esti invitati sa participi.

    Noua generatie Honda Civic s-a lansat deja in Romania. Asko, dealer al marcii japoneze in Romania din 2004, organizeaza un eveniment prin care iubitorii marcii sa cunoasca mai bine noile modele Civic, in variantele hatchback si sedan.

    Vor fi realizate prezentari detaliate ale noii generatii de Civic prin comparatie directa cu ultimele doua generatii, respectiv cea cu numarul VIII lansata in 2007 si cea cu numarul IX lansata in 2012. Vor fi subliniate schimbarile notabile dintre generatii, elemente comune si tot ce inseamna imbunatatiri. Vor fi organizate si concursuri pentru copii si adulti.

    “Pentru noi este un lucru extrem de important să ne întâlnim cu iubitorii mașinilor Honda. Știm că ei sunt pasionați să afle toate noutățile de gamă și că vor să cunoască îndeaproape performanțele noilor modele. De aceea suntem bucuroși să organizam aceste evenimente de tip ziua portilor deschise și să fim alături de comunitatea iubitorilor de Honda.” spune Alin Dincă, directorul de vânzări Asko.

    Accesul se va desfasura pe baza de invitatie. Participantii se pot inscrie online accesand urmatoarea adresa.

    Vizualizari: 1871
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »