rss

Noua gama Honda Civic

  1. 24/09/2014
  2. Categoria: Honda
    Vezi toate fotografiile (12)

    In avanpremiera Salonului Auto de la Paris, Honda a dezvaluit astazi imagini si detalii ale imbunatatirilor aduse gamei Civic 2015, inclusiv lansarea noii echipari Sport.

    * Design exterior mai sportiv si imbunatatiri ale interiorului
    * Lansarea noii echipari Sport, ce prefigureaza directia de design al viitoarei generatii Type-R
    * Un nou sistem multimedia disponibil in gama
    * Sistemul de franare de urgenta City-Brake Active (CTBA) System - standard in gama
    * Volum al portbagajul de top in segment (477 litri Civic si 624 litri Tourer)

    Ambele modele Civic si Civic Tourer beneficiaza de un design nou cu un look pronuntat sportiv, afisand noile faruri, ce integreaza luminile permanente pentru zi, precum si un spoiler revizuit. La Civic hatchback apare un nou spoiler spate, finisat in negru si stopuri cu LED-uri, precum si noi praguri mai pronuntate.
    In completarea designului exterior, modelele Honda din gama Civic, primesc si un upgrade la interior unde gasim materiale noi, elemente cromate la usi si bord finisat intr-un negru metalic.
    Imbunatatirile estetice combinate cu un interiror classy, pastreaza renumele gamei Civic. Portbagajul de 477 litri ai lui Civic hatchback s cel de 624 litri al lui Civic Tourer raman referintele segmentului.

    Gama 2015 a lui Civic lanseaza in premiera noul system Honda Connect. Sistemul ofera pe langa functiile obisnuite audio AM/FM, DAB, si internet radio, conectivitate prin Bluetooth, navigare pe internet, navigatie, si camera video la parcarea cu spatele. Sistemul ruleaza Android 4.04 comunicand cu smartfonul  si afisand functionalitatile pe un display de 7 toli.
    Noua Honda Civic Sport

    Gama europeana a lui Civic va fi extinsa prin introducerea noului Civic Sport. Noul model se bazeaza pe Civic hatchback si este propulsat de una dintre cele doua versiuni de motorizare: motorul diesel de 1.6 itri i-DTEC de 120 CP, sau cel pe benzina de 1.8 litri  i-VTEC de 142 CP. Honda Civic Sport are un spoiler evidentiat prin culoare, jante Sport de 17 inci. In plus Civic Sport pregateste terenul aparitiei mult asteptatului Type R, prezentand un nou spoiler fata, o grila a radiatorului cu o pozitie coborata, specific sportiva, dar si o tapiterie neagra la interior in zina pavilionului.

    Vizualizari: 3082
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »