rss

Sindicatele Volvo nu o vor pe Geely

  1. 23/07/2009
  2. Categoria: Geely
  3. Tags: Geely, Volvo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chiar daca Geely isi da silinta sa cumpere Volvo, se pare ca preluarea brandului suedez este o operatiune mult mai dificila decat s-a crezut initial. Desi Geely sincearca se se conformeze cerintelor guvernului, sindicalistii din cadrul Volvo resping aceasta posibila achizitie, spunand ca Geely nu ar face nici un bine companiei.

    Potrivit unei publicatii suedeze, Dagens Industri, Magnus Sundemo, presedintele Sindicatelor Volovo, a declarat ar avea mai mult de castigat daca ar intra sub aripa unui constructor european, in mare parte datorita experientei sale.

    "Cum te poti astepta ca o companie chineza mai putin experimentata ca Geely sa schimbe in bine soarta lui Volvo, daca nici Ford nu a reusit aceast lucru? a declarat Sundermo.

    Cele mai recente rapoarte sustin ca Geely a oferit 2 miliarde dolari pentru achizitionarea lui Volvo, dar lucrurile sunt inca tinute secrete din cauza companiei chineze care refuza in mod repetat sa confirme interesul in achizitionarea brandului suedez. Totusi, Geely a primit deja sprijinul guvernului Dongying guvernului, deci afacerea ar putea fi finalizata mai repede decat se asteapta.

    In cazul in care se Geely va prelua Volvo, constructorul chinez intentioneaza sa-si aduca propria echipa de inginerie pentru a lucra alaturi de angajatii suedezi. In plus, compania ar putea transfera o parte din productie in China si ar putea vinde o parte din modelele produse de Volvo, uzinelor chineze.

    Vizualizari: 868
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »