rss

Geely va pastra productia Volvo in Europa

  1. 23/11/2009
  2. Categoria: Geely
  3. Tags: Geely, Volvo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Negocierile la care au participat reprezentantii Volvo si cei de la Geely privind cumpararea Volvo se pare ca au avut un start bun. Zhejiang Geely a informat sindicatele ca intentioneaza sa mentina productia Volvo in Europa.

     

    In acest moment, sindicatele asteapta ca Gelly sa le prezinte planurile de finantare pentru Volvo. Presedintele sindicatului Volvo Cars, Mikael Sallstrom, a spus ca partile nu au discutat inca toate aspectele, inclusiv modul in care Geely va finanta investitiile viitoare.

     

    Sallstrom a explicat ca la prima lor intalnire partile si-au prezentat ambitiile globale. Ceea ce sindicatele au gasit, insa, pozitiv la Geely, este intentia acestuia de a mentine si dezvolta afacerea Volvo in Europa, permitand astfel volumelor sa creasca. Zhejiang Geely Holding Group, mama a Geely Automobile, este ofertantul preferat de Ford pentru Volvo.

     

    Reprezentantii Geely s-au intalnit saptamana trecuta cu echipa de management Volvo, guvernul suedez si liderii sindicali Volvo, ca parte a negocierilor cu Ford. Sallstrom a mentionat ca, in saptamanile urmatoare, sindicatul se va reuni cu echipa de management Volvo pentru a stabili planurile de discutii ulterioare cu Geely.

     

    Vizualizari: 1349
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »