rss

Geely pregateste un Panda electric

  1. 21/07/2009
  2. Categoria: Geely
  3. Tags: electric, Geely, Panda, Volvo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul chinez Geely, care de curand a lansat o serie de propuneri in vederea preluarii unor companii europene, se aliniaza tendintelor din industria de automobile, dezvoltand vehicule electrice. Cea mai buna dovada in acest sens este ca noul Panda electric va intra in productie, in cel mai scurt timp.

    Potrivit publicatiei chinacartimes.com, un oficial al companiei a declarat ca masina este deja proiectata, dar productia nu va incepe mai devreme de sfarsitul anului 2009.

    Panda non-electrica este asteptata insa sa fie comercializata, incepand cu primele luni ale lui 2010, la un pret situat intre 5.850 si 8.800 dolari. Detaliile sunt putine in acest moment, mai multe informatii, fiind asteptate in urmatoarele lunii.

    Geely a devenit unul dintre cei mai mari producatori chinezi din sectorul auto, in cea mai parte datorita implicarii sale in procesul de licitare a mai multor constructori europeni. Cel mai recent zvon se refera la intentia lui Geely de a prelua compania suedeza Volvo, care inca se afla in cautarea  unui investitor, la ca si Saab.

    Vizualizari: 1134