rss

Tiriac Auto Rulate: Leasingul auto, in crestere cu 80%

  1. 20/02/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford focus, leasing auto, Vw golf
    Vezi toate fotografiile (1)

    Tiriac Autorulate, parte a Grupului Tiriac, a afisat o crestere de 80% in cursul anului 2011 pe segmentul de finantare prin leasing. Cele mai vandute modele au fost Ford Focus, VW Golf 5 si Ford Fiesta.

    Pe parcursul anului precedent,tendinta clientilor de a opta pentru un pachet de servicii financiare, pentru achizitionarea unui autoturism, a fost din ce in ce mai evidenta.

    "95% dintre clientii au optat fie pentru leasing financiar, fie pentru cel operational, cu accent pe cel din urma. Cresterea cererii pentru serviciile de leasing operational se explica in special prin presiunea exercitata asupra companiilor de actualul context economic si, implicit, de capacitatea redusa de predictie asupra evolutiei propriului business. Clientii juridici prefera sa aleaga varianta leasing-ului operational caci, practic, beneficiaza de o inchiriere a autoturismului pe o perioada determinata, perioada in care firma de leasing preia responsabilitatea masinii. Un alt avantaj al acestui tip de leasing este faptul ca rata lunara este deductibila integral de catre utilizator, lucru foarte important pentru orice companie.“ a declarat Mihai Ghenghea, Director General Ţiriac Autorulate.

    Astfel, compania a atins cel mai mare numar de masini vandute prin leasing de la inceputul activitatii sale pe piata auto autohtona. Cele mai comercializate masini second hand au fost Ford Focus, VW Golf 5, Ford Fiesta, Skoda Octavia si Opel Corsa.

    La capitolul vehicule comerciale, cele mai vandute modele au fost Ford Transit, Renault Master si Mercedes Sprinter.

    Vizualizari: 4632
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »