rss

Primul Ford Focus electric a ajuns in mainile Google

  1. 05/01/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: electric, Focus, Ford, google
    Vezi toate fotografiile (1)

    Google a achizitionat primul exemplar al versiunii de serie Ford Focus Electric, exemplarul fiind livrat la sediul companiei. Cu siguranta ni se pregateste ceva!

    Desi nu au mentionat care va fi rolul acestui model, Google a primit primul Ford Focus electric de serie. Autoturismul ar putea lua parte la dezvoltarea noilor proiecte ale gigantului american, dupa modelul Toyota Prius (folosit pentru Street View Si pentru testarea vehiculului autonom cu software Google).

    Noul Ford Focus electric este propulsat de un motor care dezvolta 125 CP si un cuplu  maxim de 245 Nm. Unitatea este alimentata de baterii litiu-ion, care se pot incarca in trei ore la o prizA de 240 de volti.

    Modelul atinge o viteza maxima de 136 km/h, in timp ce autonomia este de 160 km, depasind astfel concurenta (Chevrolet Volt). Noul Ford Focus electric este oferit intr-o singura varianta de echipare, tapiteria din piele figurand pe lista de optionale, alaturi de vopseaua in doua culori.

    In dotarea standard intra echipamente precum un sistemul MyFord Touch cu afiSaj de 8 inch, doua ecrane LCD de 4.2 inch, jante din aliaj de 17 inch, scaune din materiale reciclate, camera video si senzori pentru parcarea cu spatele, filtru de particule pentru instalatia de climatizare, sistem audio cu noua difuzoare, precum si alte instrumente.

    Noul Ford Focus are un pret de pornire de 39.995 de dolari, cu peste 4.000 de dolari mai mult decât un Leaf. Pe pietele europene, autoturismul va ajunge pana la finele lui 2012.

    Vizualizari: 4204
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »