rss

Oficial: Ford dezvaluie noul EcoSport, rivalul lui Nissan Juke

  1. 26/02/2013
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: ecosport, Ford, juke
    Vezi toate fotografiile (16)

    Ford a dezvaluit imagini si informatii oficiale ale noului EcoSport. Dupa prezentarea programata la Salonul Auto de la Geneva, SUV-ul de segment B va intra in competitie directa cu Nissan Juke.

    Ford a pregatit pentru Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc luna viitoare, noul EcoSport. Modelul ataca segmentul SUV-urilor de dimensiuni mici, atat de competitiv in urmatoarea perioada.

    Cunoscut deja pe piata americana, EcoSport a suferit o serie de modificari pentru publicul european in special la nivelul suspensiei si directiei. SUV-ul masoara  4.24 metri in lungime, 1.69 metri in latime si are un portbagaj cu un volum ce variaza intre 322 si 705 litri.

    Gama de motorizari va fi formata din trei unitati, printre care si celebrul propulsor Ecoboost, in versiunea de putere de 125 cai. Oferta va fi completata de inca o unitate pe benzina de 150 Cai Putere si un motor diesel de 1,5 litri, capabil sa dezvolte 90 Cai Putere. In lista de dotari standard se vor regasi echipamente precum ESP-ul, sase airbaguri si sistemul multimedia SYNC.

    Modelul va fi prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, urmand sa ajunga pe piata dupa prima jumatate a acestui an. Ulterior, constructorul american va imbogati gama de SUV-uri cu lansarea europeana a modelului Edge, in prezent disponibil pe piata din SUA.

    Vizualizari: 5428
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »