rss

Ford amana lansarea noului Mondeo

  1. 31/10/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, Mondeo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ford a decis sa amane cu un an lansarea noii generatii Mondeo in Europa, pe fondul reorganizarii productiei in fabricile constructorului auto de pe Batranul Continent.

    Declinul inregistrat in Europa i-a determinat pe americanii de la Ford sa amane pana la finalul lui 2014 debutul noului Mondeo. Decizia a fost luata pe fondul problemelor de reorganizare a activitatii la uzinele producatorului auto.

    Asadar, desi a fost prezentata oficial la Salonul Auto de la Paris, urmand a fi produsa la uzina din Genk si lansata la inceputul anului viitor, noua generatie va face cunostinta cu clientii abia peste un an.

    Ford va inchide fabrica din Genk, Belgia, pana la sfarsitul anului 2014, unde sunt produse modelele Mondeo, Galaxy si S-Max. Productia va fi mutata in Spania, dupa un indelungat proces de recalibrare a liniilor de asamblare.

    Dupa Genk, alte doua fabrici ale americanilor de la Ford urmeaza a fi inchise. Cele doua uzine se afla in Marea Britanie, la Southampton si Dagenham Stamping and Tooling, si vor fi inchise in cursul anului viitor.

    Strategia Ford nu include doar renuntarea la fabricile din Genk, Southampton si Dagenham. Producatorul auto intentioneaza sa revizuiasca si modul de abordare a retelei de dealeri, precum si reducerea considerabila a stocurilor.

    Vizualizari: 2102
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »