rss

Viitorul Ford Mondeo va fi global

  1. 13/01/2010
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, Ford mondeo, model global, Mondeo
    Vezi toate fotografiile (1)

    O sursa din interiorul companiei a dezvaluit ca viitorul Ford Mondeo va continua politica inaugurata de Fiesta si de noua generatie Ford Focus, prezentata la Detroit, urmand sa fie model global. Noua generatie a lui Mondeo va fi lansata in anul 2014.

    Surse de la cel mai inalt nivel, dar anonime, au confirmat pentru revista Autocar ca designul noului Mondeo a fost definitivat si va fi acelasi pe toate pietele unde va fi comercializat. Totusi, s-ar putea sa apara cateva mici retusuri la nivelul caroseriei in functie de particularitatile drumurilor din tarile unde acesta va ajunge.

    Contrar traditiei, Ford a decis ca procesul de dezvoltare si de design al noului Mondeo sa se deruleze in Statele Unite ale Americii si nu in Europa ca pana acum. Automobilul va inlocui atat versiunea europeana, care va suferi o operatie de restilizare probabil in prima jumatate a acestui an, cat si Fusion-ul american.

    Noua generatie Ford Mondeo va debuta in 2012 in straie de concept-car, iar versiunea de serie va fi lansata in 2014. Modelul va fi produs concomitent in fabricile din Europa, SUA si China.

    Vizualizari: 1943
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »