rss

Ford alege China si nu Mexicul pentru productia noului Focus

  1. 21/06/2017
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford
    Vezi toate fotografiile (1)

    Intr-o mutare care subliniaza schimbarile ce au loc in productia mondiala Ford Motor a declarant ca va construi noua generatie a automobilului compact Focus in China mai degraba decat in Statele Unite sau Mexic.

    Decizia subliniaza potentialul Chinei de a exporta mai multe automobile pentru vanzare catre cumparatori americani si reticenta producatorilor de automobile autohtoni de a investi in productie suplimentara in Mexic.
    Ford construieste Focus, in prezent, in Michigan, precum si in China si Germania.

    Anul trecut, compania a declarat ca intentioneaza sa schimbe productia lui Focus intr-o fabrica aflata in constructie in Mexic, in primul rand datorita costurilor reduse ale fortei de munca. Dar Ford a anulat proiectul in ianuarie anul acesta, dupa ce s-a lovit de o opozitie rigida din partea presedintelui Trump, care a criticat in mod repetat compania pentru ca a investit in locuri de munca mexicane in detrimentul celor americane.

    Acum, Ford, cel de-al doilea mare producator de automobile, dupa General Motors, intentioneaza sa duca o mare parte din productia de automobile din clasele mici in China, unde dispune de o capacitate disponibila, unde spune ca va economisi in jur de un miliard de dolari.

    Vizualizari: 962
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »