rss

Noul Ford Fiesta facelift a intrat in productie

  1. 13/11/2012
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: facelift, Fiesta, Ford
    Vezi toate fotografiile (7)

    Ford a demarat productia noului Fiesta facelift la fabrica din Koln. Recent prezentat la Salonul Auto de la Paris, modelul va ajunge pe piata la finele acestui an.

    Constructorul auto american a introdus in productie de serie noul Fiesta facelift la uzina sa din Germania. Modelul vine cu o noua filosofie de design si cu o grila frontala ce face trimtere la reteta Aston Martin.

    Tot in partea frontala se remarca si blocurile optice ceva mai alungite, care beneficiaza si de lumini cu tehnologie LED. Capota a fost remodelata, iar jantele au un design nou. Gama de motorizari a noului Ford Fiesta facelift este formata din sapte unitati diesel si benzina, inclusiv celebrul Ecoboost cu trei cilindri si capacitate de 1.0 litri,

    Notabila este tehnologia Active City Stop, care previne coliziunile la viteze mici. In caz de impact, sistemul atentioneaza conducatorul auto, iar daca acesta nu reactioneaza sunt actionate franele, puterea motorului este redusa si luminile de avarie sunt activate.

    In lista dotarilor este inclus si sistemul de interconectare SYNC, deja cunoscut pe piata din SUA. Acesta permite apelarea vocala a numerelor din agenda telefonica sau chiar selectarea melodiilor preferata.Totodata, SYNC include si functia Emergency Assistance, pentru apelarea unui numar de urgenta în caz de accident.

    Din 1976 si pana in prezent, Ford a livrat in intreaga lume aproximativ 15 milioane de exemplare Fiesta.

    Vizualizari: 2594
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »