rss

La Ford Craiova, B-Max iese din productie, fiind inlocuit de Ford EcoSport

  1. 05/09/2017
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: ecosport
    Vezi toate fotografiile (10)

    Ford a dezvaluit astazi noul SUV subcompact Ford EcoSport, model care le va oferi clientilor din Europa spre finalul acestui an un nivel superior de versatilitate si capabilitati de top, un design exterior mai rafinat si tehnologii sofisticate.

    Noul Ford EcoSport poate fi acum cu sistemul de tractiune integrala Intelligent All Wheel Drive, care imbunatateste tractiunea si aderenta pe sosea si in afara acesteia. Sistemul poate fi combinat cu avansatul motor diesel EcoBlue de 1,5 litri care dezvolta pana la 125 CP si un nivel optimizat al emisiilor.

    Disponibil de asemenea in premiera intr-o versiune sportiva EcoSport ST-Line inspirata de gama de modele Ford Performance, noul EcoSport ofera tehnologii de asistenta a soferului precum conectivitatea SYNC 3, sistemul Cruise Control cu limitator de viteza ajustabil si o camera de marsarier.

    Prezentat intr-un design exterior dinamic, robust si rafinat, noul model este oferit intr-o paleta de 12 nuante de culoare indraznete si ofera si mai multe optiuni de personalizare - inclusiv nuante contrastante pentru plafon care se extind pe stalpii parbrizului, pe zona superioara a ramelor portierelor, pe eleronul spate si pe oglinzile laterale. Interiorul nou si superior calitativ este construit in jurul soferului si le ofera pasagerilor o experienta superioara cu ajutorul ecranului tactil de 8 inch, al volanului incalzit si al zonelor inteligente de depozitare care includ o podea ajustabila la nivelul portbagajului.
    Versiunea europeana a lui Ford EcoSport va fi produsa la fabrica Ford din Craiova in urma unei investitii de 200 de milioane de euro si va fi pusa in vanzare in cursul acestui an, alaturandu-se liniei de SUV-uri Ford Edge si Kuga in Europa. Crossover-ul Fiesta Active, inspirat de asemenea din lumea SUV-urilor, va fi disponibil la randul sau in Europa in cursul anului viitor.

    Segmentul SUV-urilor inregistreaza cele mai mari cresteri la nivel european. Inmatricularile de SUV-uri au crescut in 2016 cu peste 21% fata de anul anterior, adunand mai mult de un sfert din inmatricularile intregii piete de autoturisme. Anul trecut, vanzarile SUV-urilor Ford in Europa au crescut cu peste 30%.

    Puternic si eficient


    Noul Ford EcoSport va oferi o experienta dinamica optimizata cu ajutorul sistemului Ford Intelligent All Wheel Drive. Aceasta tehnologie este oferita in combinatie cu noul motor diesel Ford EcoBlue de 1.5 litri si cu o cutie manuala cu sase trepte, oferind 125 CP si un cuplu de 300 Nm. Consumul mixt este de 4.5 litri/100 km, in timp ce emisiile de CO2 ajung la 119 grame/km*.

    Sistemul Intelligent All Wheel Drive masoara constant nivelul de aderenta al fiecarei roti la nivelul suprafetei de rulare si poate ajusta nivelul cuplului pana la 50/50 intre puntea fata si puntea spate in sub 20 de milisecunde - de 20 de ori mai rapid decat timpul de care are nevoie un om sa clipeasca. Sistemul transfera rapid cuplul intre cele patru roti si livreaza un nivel de stabilitate care inspira siguranta pe sosea in special in conditii de aderenta precara.

    Vizualizari: 1250
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »