rss

Ferrari, Maserati si Lamborghini au oprit productia dupa cutremurele din Italia

  1. 30/05/2012
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Ferrari, Lamborghini, Maserati
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorii italieni de masini de lux Ferrari, Maserati si Lamborghini au inchis temporar fabricile de productie, pe fondul seriei de cutremure ce au lovit Italia in ultimele zile.

    Seismele au avut loc in ultimele 10 zile in regiunea italiana Emilia-Romagna si au cauzat 22 de decese, iar sute de oameni au fost raniti. Desi fabricile celor trei constructori auto nu au fost afectate direct de cutremure, acestia au decis sa trimita acasa angajatii pentru a fi alaturi de familiile lor.

    Cei care au dat startul acestei actiuni au fost cei de la Ferrari, care au anuntat chiar si prin intermediul unui tweet al lui Fernando Alonso ca muncitorii de la Maranello pot merge la casele lor.

    Ideea a fost adoptata si de Ducati si Lamborghini, branduri care au uzine in apropierea orasului Bologna, situat la 40 de km de epicentrul cutremurului. Doar fabrica Maserati din Modena a suferit daune materiale, insa nu s-a precizat valoarea acestora. 

    Maserati are cartierul general in orasul Modena, iar Ferrari este amplasat la 18 km sud-vest, in Maranello. In cazul in care nu vor mai avea loc alte evenimente nefericite, productia celor trei uzine va fi reluata miercuri, 30 mai.

    Vizualizari: 2208
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »