Despre noi

Auto.ro este un site de vanzari masini second hand, oferte masini noi si servicii auto.

Site-ul Auto.ro a aparut in 2007 si apartine companiei Active Soft - parte a grupului de firme New Century Holdings.

Domeniile auto acoperite de site sunt:

  • 1. Masini second hand
  • 2. Parcuri auto
  • 3. Masini noi
  • 4. Dealeri auto
  • 5. Service-uri auto
  • 6. Chestionare auto
  • 7. Auto Index
  • 8. Alte servicii auto

1. Masini second hand

Sectiunea este dedicata vanzatorilor si cumparatorilor de masini second hand si noi.

Vanzatorii (parcuri auto sau particulari) pot adauga anunturi pe site-ul Auto.ro, iar acestea apar si pe alte 5 site-uri partenere.
Anunturile pot fi vazute zilnic de peste 70.000 oameni.

Cumparatorii au la dispozitie peste 30.000 de oferte de masini second hand, noi sau in leasing.
Pentru cei cu buget limitat exista peste 14.000 masini sub 3.000 Euro, precum si posibilitatea cumpararii in rate (un serviciu furnizat de efin.ro).

*Datele provin de pe Auto.ro si Trafic.ro

2. Masini noi

Ofertele de masini noi ale dealerilor din Romania – ordonata pe Marci – formeaza sectiunea Masini noi. Aici sunt incluse toate modelele de masini ale fiecarui producator auto, precum si: preturile, pozele si datele tehnice ale acestora. Pentru a alege masina potrivita se pot face comparatii intre diverse modele de masini.

3. Parcuri auto

Parcurile de masini second au o sectiune dedicata, numita Parcuri auto. Aici se regasesc peste 350 de comercianti de masini second hand (persoane juridice). Printre acestia se numara: Welt Auto, Brady Trade, Sixt New Kopel, Tiriac Auto Rulate, Alpha Leasing, APANauto.
Fiecare parc beneficiaza de un mini site: cu banner, logo, descrierea companiei, date de contact si oferta de masini.

Parcurile auto din tara sau strainatate isi pot adauga datele de contact si oferta de masini pe site-ul Auto.ro si beneficiaza de mai multa expunere (anunturile apar atat pe Auto.ro, cat si pe cele site-urile partenere. In plus, parcurile pot opta pentru servicii personalizate, disponibile in cadrul pachetului Select.

4. Dealeri auto

Sectiunea Dealeri auto cuprinde toti dealerii de masini noi din Romania, clasificati dupa marci si judet. Profilul fiecarui dealer include datele de contact (telefon, adresa), precum si localizarea pe harta – utilizatorii pot astfel lua legatura direct cu vanzatorii de masini noi.

5. Service-uri auto

Service-urile auto completeaza lista de servicii auto de pe site. In aceasta sectiune, userul poate gasi cel mai apropiat service si datele de contact ale acestuia (telefon, adresa).

6. Chestionare auto

Viitorii soferi gasesc in aceasta sectiune peste 800 de teste auto. Ele sunt grupate si pe chestionare auto (cate 26 de intrebari / set, asa cum sunt la examenul de conducere). De pe site nu lipsesc nici: Legislatia rutiera, indicatoarele rutiere si lista completa a scolilor de soferi din Romania.

7. Auto Index

Auto Index reprezinta pretul mediu al masinilor second hand de pe Auto.ro. Sunt luate in calcul peste 200.000 de anunturi adaugate incepand cu Mai 2009. Indicele este recalculat saptamanal pentru 28 de marci si 180 de modele populare pe Auto.ro – cu minim 50 de anunturi introduse.

Pe site regasiti peste 3.000 de anunturi cu Avantaj Client. Avantaj client reprezinta diferenta intre pretul mediu al masinilor similare (calculat cu ajutorul Auto Index) si pretul masinii din anunt. In anunt valoarea avantajului este prezentata procentual.

Bursa Auto Index permite compararea evolutiei pietei marcilor si modelelor de masini second hand (pentru cele 28 de marci si 180 de modele). Astfel puteti afla care sunt trendurile pe piata auto second hand.

Puteti evalua pretul corect al masinii dvs. folosind serviciul Sugestie de Pret, in timp ce Buget fix va permite sa aflati care sunt cele mai avantajoase masini second hand pentru un buget fix.

Pentru a va ajuta in evaluarea masinilor second hand, am creat sectiunea Analize Auto Index. Aici sunt prezentate analizele specialistilor Auto.ro privind cele mai cautate modele de masini second hand.

7. Alte servicii auto

Serviciile oferite de site-ul Auto.ro mai cuprind:
Stiri auto
Sfaturi utile
Calculator taxa auto
Stiri taxa auto
Credite auto
Magazine piese auto
Statii ITP
Spalatorii auto
Dictionar auto