rss

Prima intalnire a posesorilor masinilor Dacia

  1. 10/07/2017
  2. Categoria: Dacia
    Vezi toate fotografiile (3)

    Folosind modelul echipei Dacia din Franta, in Romania s-a desfasurat sambata prima editie din “Lumea Dacia”, un picnic, in care clientii Dacia constientizeaza faptul ca fac parte dintr-o mare familie europeana si nu numai.

    Domeniul Mogosoaia a fost locul de intalnire al clientilor si pasionatilor marcii Dacia. Peste 1000 de persoane au raspuns invitatiei lansate de constructorul roman de automobile si au fost incantati sa arate ca apartin familiei Dacia din Romania, sosind la eveniment in peste 400 de automobile ale marcii.

    Vizitatorii aflati sambata in „LUMEA DACIA” au petrecut o zi in natura alaturi de cei dragi, avand la dispozitie o paleta larga de activitati interesante pentru toate varstele sau gusturile, de la concursuri cu premii atractive, prezentarea gamei de modele Dacia si a catorva masini de raliu, pana la concerte antrenante cu unii dintre cei mai indragiti artisti ai momentului.

    Copiii au fost incantati de prezenta toboganelor gonflabile sau ale simulatoarelor auto, au colorat schite cu masini Dacia si s-au lasat antrenati de animatorii profesionisti costumati in cele mai populare personaje Disney.

    Pentru cei mari, a fost deopotriva distractiv si relaxant sa isi coopteze familiile la activitatile sportive amenajate pe pajistea generoasa a domeniului, cum ar fi volei, badminton, tenis de masa sau fotbal.
    In plus, la sfarsitul zilei, un cuplu tanar din Bucuresti a fost fericitul castigator al unui week-end la Paris, acesta fiind marele premiu oferit de organizatori.

    Produs romanesc de vocatie europeana, Dacia nu este doar o marca de succes, care exporta peste 90% din productie in 44 de tari ale lumii, pe patru continente, ci si un brand care suscita pasiune si atasament. Si asta din partea celor mai exigenti clienti din Europa Occidentala.

    Clientii romani veniti in „LUMEA DACIA” in acest week-end au aratat ca sunt la fel de mandri de aceasta marca precum posesorii din restul Europei.

    Evenimentul din Romania se incadreaza intr-o serie de manifestari care reunesc pasionati ai marcii Dacia din intreaga lume. In fiecare an, mii de clienti vest europeni care au ales un model produs la Mioveni isi dau intalnire pentru a petrece impreuna, reuniti de atasamentul comun pentru Dacia. Cluburi si asociatii ale pasionatilor marcii Dacia au luat fiinta in ultimii zece ani in aproape toate tarile occidentale, din Franta, Germania si Olanda, pana in Danemarca sau Irlanda si, recent, chiar in Israel.

    Vizualizari: 1142
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »