rss

Dacia va lansa pana la finalul acestui an 150 de exemplare limitate Sandero Stepway

  1. 29/06/2017
  2. Categoria: Dacia
    Vezi toate fotografiile (4)

    Constructorul de la Mioveni a anuntat in cadrul evenimentului Dacia Summit 2017 ca pana la finalul acestui an va construi 150 de exemplare Sandero Stepway intr-o versiune speciala denumita Very Limited Edition.

    Dacia organizeaza anual la Paris un eveniment in care aduna clientii si fanii din Hexagon, pentru o zi dedicata concertelor si activitatilor in familie. In 2017, atractiile principale au fost trei modele speciale Sandero Stepway, botezate City, Navy si Pop Art, pe care cei prezenti au putut sa le admire, iar la final sa-si voteze favorita.

    Procesul de votare continua si in acest moment pe o platforma online dedicata, si se va incheia pe 12 iulie. Dupa numararea voturilor, va fi ales un castigator care mai apoi va fi replicat in doar 150 de exemplare, in cadrul versiunii speciale Very Limited Edition.

    Toate cele trei masini si-au impresionat audienta cu o caroserie personalizata in culorii vii, o grafica speciala si modele reprezentative pentru fiecare denumire in parte. Singura veste proasta este ca marele castigator va putea fi comandat mai apoi numai pe piata din Franta.

    Intre timp, Dacia se pregateste sa dezvaluie noua generatie Duster, al carei prototip a fost surprins de mai multe ori in teste. Aceasta va fi dezvoltata pe aceeasi platforma ca si pana acum, va propune cateva schimbari minore si va debuta oficial cel mai probabil cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

    Vizualizari: 1152
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »