rss

Dacia continua calatoria muzicala cu Festivalul "George Enescu"

  1. 12/09/2014
  2. Categoria: Dacia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia se alatura in continuare Festivalului “George Enescu”, cel mai important eveniment cultural international organizat in Romania. Dacia ii sustine in acest an pe cei 240 de tineri, interpreti romani si straini, care s-au inscris in la Concursul International “George Enescu”, ajuns la a XIV-a editie.

    Intre 6 si 27 septembrie, modelele Duster, Sandero si Logan MCV vor transporta concurentii si personalitatile prezente la competitia muzicala, desfasurata in salile Ateneului Roman si ale Universitatii Nationale de Muzica. Editia Concursului Enescu din acest an reuneste participant din 36 de tari.

     “Suntem mandri sa fim in acest an alaturi de Concursul Enescu sis a sustinem tinerele talente din domeniul muzical. Parteneriatul dintre Dacia si Festivalul George Enescu este unul de success, intre doua marci puternice, care contribuie la o imagine pozitiva a romanilor si a Romaniei in afara tarii. Dacia si angajatii sai ureaza mult success concurentilor inscrisi in competitie!”, a declarat Anca Oreviceanu, director de comunicare Dacia.

    Dacia are deja o traditie in asocierea cu unele dintre cele mai importante evenimente culturale din Romania, precum RADIRO – Festivalul Orchestrelor Radio, Turneul national “Duelul Viorilor”, Turneul “Vioara lui George Enescu la sate”, Turneul “Flautul fermecat” si “Clasic e fantastic” – proiect educational de muzica clasica destinat copiilor si tinerilor.

     

    Vizualizari: 1506