rss

Gigantul Renault a publicat lista de preturi pentru noul Duster. Cat costa SUV-ul fabricat la Mioveni

  1. 07/11/2017
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: dacia duster, noua dacia duster, noul duster, pret dacia duster, pret duster
    Vezi toate fotografiile (6)

    Dacia Duster a primit o generatie noua cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din acest an, cand am aflat ca SUV-ul produse la Mioveni a fost reinventat si este mai inteligent ca niciodata.

    Toate aceste noutati se oglindesc inclusiv in lista de preturi, pe care o putem studia acum ca a fost publicata de producatorul francez de automobile. Asa cum spuneam mai sus, aceasta este valabila numai pentru piata locala, acolo unde noul Duster va fi disponibil in patru niveluri de echipare (Duster, Essentiel, Confort si Prestige).

    Cea mai accesibila varianta este propulsata de motorul SCe pe benzina, de 115 cai putere, cutie de viteze manuala cu cinci trepte si tractiune fata. Pretul de pornire pentru un astfel de exemplar este de 11.990 de euro.

    Lista de dotari standard include sase airbag-uri, lumini de zi actionate electric, limitator de viteza, sistem de directie electric, geamuri electrice fata, inchidere centralizata si bare vopsite in culoarea caroseriei.

    Tot in nivelul de echipare de baza este disponibila si o versiune diesel cu motor dCi de 90 de cai, transmisie manuala cu sase rapoarte si tractiune 4x2, care costa de la 14.000 de euro in sus.

    Varful de gama este reprezentat de Duster Prestige, care aduce printre altele camera video pentru marsarier, sistem Media Nav Evolution, clima automata si scaun sofer cu reglaj lombar. Cea mai ieftina varianta de top pleaca de la 17.750 de euro si ascunde sub capota un motor pe benzina Tce de 125 de cai, conectat unei transmisii manuale cu sase rapoarte.

    Pentru prima oara in istoria brand-ului romanesc, pretul unui model depaseste pragul de 20.000 de euro. Este vorba despre diesel-ul cu motor dCi de 110 cai, cutie manuala cu sase trepte si tractiune integrala, care costa de la 20.850 de euro in sus.

    Daca vrei un Duster cu noua transmisie automata EDC, cu dublu ambreiaj, atunci pregateste-te sa scoti din buzunare de la 18.850 de euro in sus. Acesta vine in nivelul de echipare Confort si este propulsat de o unitate diesel dCi de 110 cai. Din lista de dotari standard nu lipsesc senzorii de parcare spate, oglinzile electrice, geamurile spate electrice sau jantele de 16 inci din aliaj.

    Vizualizari: 7112
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »