rss

Dacia lanseaza noul Duster mai rapid decat ne asteptam. Uite aici cand

  1. 13/06/2017
  2. Categoria: Dacia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul de la Mioveni este asteptat sa lanseze noua generatie Duster in cadrul unui eveniment special care va avea loc la Paris pe data de 22 iunie. Initial se credea cel mai accesibil SUV al momentului va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

    Noua Dacia Duster este asteptata cu sufletul la gura de cei care sunt in cautarea unei masini cu o garda lejera la sol, practica, eficienta si mai ales accesibila. Pentru acestia, dar nu numai, brand-ul romanesc are o veste buna care sa le mai indulceasca asteptarea.

    Odata cu primele imagini spion postate in urma cu ceva timp, zvonurile indicau Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie ca loc de lansare a noului SUV. Asadar, fanii mai aveau ceva de asteptat. Insa, potrivit publicatiei Autoalgerie, noul Duster va fi prezentat in premiera ceva mai repede, pe 22 iunie, in cadrul unui eveniment special care va avea loc la Paris.

    Desi prototipul apare extrem de bine camuflat prin fata aparatelor foto, din cate ne-am putut da seama forma generala ramane aproape neschimbata iar design-ul va suferi doar o evolutie a acelui actual. Asadar, nu vom observa schimbari majore, ci doar cateva retusuri estetice pe ici pe colo.

    Noul Duster va fi dezvoltat pe aceeasi platforma, ceea ce inseamna ca vom avea aceeasi gama de motorizari ca si pana acum. Inginerii au luat in seama schimbarea platformei, insa atunci SUV-ul isi pierdea cateva dintre calitatile care l-au facut celebru, printre care si accesibilitatea.

    Marea surpriza ar fi ca aceasta noua generatie va fi disponibila si intr-o versiune de caroserie cu sapte locuri, cel mai vehiculat nume in acest caz fiind Grand Duster. Pana acum insa, aceste informatii nu au fost confirmate de niciun oficial al constructorului de la Mioveni.

    Habitaclul va ramane si el in mare parte neschimbat, echipa de creatie cautand doar cateva modalitati de a imbunatati planul general actual. Totusi, unele voci sustin ca vom vedea niste imbunatatiri precum trei guri de aerisire deasupra consolei centrale, sau un display pozitionat mai sus pentru sistemul de infotainment.

    Dupa aceasta prezentare din capitala Frantei, noul Duster va debuta in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, primele exemplare urmand sa ajunga in showroom-uri fie la finalul acestui an, fie in primele luni ale lui 2018.

    Vizualizari: 1280
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »