rss

Dacia Duster connected by Orange, de la 15.400 euro

  1. 29/10/2015
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia
    Vezi toate fotografiile (3)

    La doi ani de la ultima evolutie majora a modelului Duster, Dacia prezinta, in exclusivitate pentru clientii din Romania, editia speciala Dacia Duster Connected by Orange.

    Dezvoltat in colaborare cu Orange Romania, lider in domeniul comunicatiilor mobile, noul venit in gama Duster se adreseaza clientilor care isi doresc sa beneficieze de avantajele tehnologiei mobile chiar si atunci cand se afla la volanul masinii.

    Conectivitate oriunde, oricand

    Editia speciala Dacia Duster Connected by Orange este echipata cu un dispozitiv Wi-Fi on board care asigura permanent accesul la internet, prin intermediul retelei cu cea mai buna acoperire din Romania.
    Datorita acestui hot spot, clientii au posibilitatea de a naviga pe net si de a ramane in permanenta conectati la realitatea online, la viteza 4G.

    Sistemul dezvoltat de partenerul Orange Romania permite conectarea a pana la 10 dispozitive Wi-Fi simultan, la un trafic lunar de 12 GB inclus timp de doi ani.

    Astfel, cei aflati la bordul unui Duster Connected by Orange vor avea ocazia de a se bucura de avantajele internetului de mare viteza nu doar in traficul din marile orase ci si atunci cand vor testa calitatile offroad ale masinii pe drumurile de munte.

    « Cu Duster Connected by Orange, Dacia face un nou pas pentru a raspunde asteptarilor clientilor nostri. Conceputa special pentru Romania, in parteneriat cu Orange, companie lider in domeniul comunicatiilor mobile, aceasta editie limitata confera o noua dimensiune conceptelor de aventura si de libertate. La bordul sau, soferul si pasagerii isi vor putea prelungi aventura off-road pe teritoriul la fel de pasionant al internetului si al lumii virtuale », a declarat Jan Ptacek, Director General Renault Commercial Roumanie.

    Un design plin de personalitate


    Duster Connected by Orange beneficiaza de elemente de design menite sa accentueze stilul robust si modern al SUV-ului Dacia.
    La exterior, se remarca noile jante de aluminiu de 16 inch, Noir Diamanté.  Ornamentele cu aspect de crom satinat si carcasele oglinzilor exterioare « Dark Metal » contrasteaza placut cu noua nuanta a caroseriei, Vert Altai.

    Interiorul beneficiaza de o tapiterie textila noua, de volan si schimbator de viteze imbracate in piele si de scaune fata incalzite.

    Echipamente de inalt nivel


    Dacia Duster Connected by Orange beneficiaza de un pachet complet de echipamente, destinate sa raspunda tuturor exigentelor in materie de confort si siguranta.

    Modelul dispune, in exclusivitate, de sistemul de asistenta video la parcare.
    Imaginile captate de camera video dispusa in spatele masinii sunt proiectate pe ecranul sistemului de navigatie multimedia MediaNav, usurand astfel sarcina soferului in timpul manevrelor efectuate in marsarier.

    La randul sau, sistemul MediaNav care echipeaza Editia Speciala Duster Connected by Orange dispune de o interfata moderna, cu afisaj color, care asigura un acces rapid si intuitiv la functiile sale. Datorita sistemului Bluetooth®, aceasta permite ascultarea, in audio-streaming, a fisierelor audio inregistrate pe smartphone.
    Lista dotarilor cuprinde, printre altele, comanda electrica pentru geamurile fata si spate, sistemul de aer conditionat si sistemul Cruise Control.

    Motorizari Euro 6 moderne, economice si ecologice

    Editia Speciala Dacia Duster Connected by Orange propune o gama de motorizari moderne, Euro 6, disponibile atat pentru versiunile 4x2, cat si 4x4.

    Astfel, pentru cei care prefera motoarele pe benzina, este disponibil propulsorul 1.6 16V, care dezvolta o putere de 114 CP si care beneficiaza de un cuplu maxim de 156 Nm la 4000 rot/min.

    Motorul se remarca printr-un comportament suplu in toate regimurile de viteza, in conditiile unui consum mediu (in ciclu mixt complet) de numai 6,4 litri/100 km pentru versiunea 4x2 si de 6,8 litri/100 km pentru versiunea 4x4.

    Amatorii de propulsoare diesel au la dispozitie motorul 1.5 dCi de 109 CP. Acesta ofera reprize si acceleratii energice,
    precum si un consum redus, de 4,4 litri/100 km in ciclu mixt complet pentru versiunea 4x2 si de 4,7 litri/100 km pentru versiunea 4x4.

    Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Stop & Start. In plus, functia Eco Mode permite soferului sa adopte un stil de condus economic, care ii va permite sa diminueze consumul de carburant.

    Editia Speciala Dacia Duster Connected by Orange poate fi comandata, din aceasta saptamana, in intreaga retea comerciala Dacia din Romania. Preturile variaza intre 15 400 de Euro, pentru versiunea 4x2, echipata cu motorizarea pe benzina 1.6 16V, de 114 CP, si 19 100 de Euro pentru versiunea 4x4, echipata cu motorul diesel 1.5dCi de 109 CP.

    Dacia Duster, un succes confirmat


    De la lansarea sa, in 2010, Duster a devenit un adevarat simbol al reusitei marcii Dacia. Pana la sfarsitul lunii septembrie 2015 au fost vandute aproape 800 000 de exemplare ale SUV-ului Dacia, din care peste 760 000 au fost livrate pe pietele internationale.

    Principalele destinatii de export ale modelului Duster sunt :
    -    Franta        205 000 unitati
    -    Germania     95 000 unitati
    -    Italia         85 000 unitati,
    -    Spania         45 000 unitati
    -    Belgia         35 000 unitati
    -    Marea Britanie     20 000 unitati

    In Romania, Duster s-a impus, inca de la lansare, drept liderul autoritar al segmentului sau. In prezent, peste 35 000 de vehicule Duster circula pe strazile Romaniei.


    Vizualizari: 3372
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »