rss

Dacia Duster, retrospectiva si planuri de viitor

  1. 04/08/2010
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: dacia duster, second hand
    Vezi toate fotografiile (1)

    Proiectul Dacia Duster s-a nascut pornind de la o constatare simpla : existenta in lume a unei nevoi reale pentru modele 4X4 incapatoare, robuste si abordabile ca pret. Astfel a luat nastere cel mai accesibil SUV din lume, fapt certificat chiar de World Records Academy

    Iar acum nu mai este un secret pentru nimeni succesul de care se bucura primul SUV din istoria Dacia, Duster, propunerea constructorul roman facand valuri atat in tara, cat si in strainatate.

    De exemplu, din numarul total de unitati Duster produse in aprilie, 93% au fost destinate exportului. Cerere mare, productie mica, producatorul roman vrea sa majoreze numarul unitatilor Dacia Duster produse pe an la 300.000 de unitati.

    Din toata aceasta ecuatie de pierdut au clientii, care asteapta aproximativ doua luni pentru versiunea Dacia Duster cu tractiune integrala (cea mai solicitata). Ba mai mult, strainii vor fi supusii asteptarii pana la sase luni.

    Insa, in timp ce fanii Duster sunt fortati sa se inarmeze cu rabdare, unii norocosi, care au castigat la diferite concursuri popularul SUV Dacia, s-au grabit sa o scoata de vanzare.  Astfel, avem deja anunturi de vanzare Dacia Duster second hand, ce-i drept cu putini km la bord si un tarif mai mic decat cel afisat in listele de preturi ale constructorului roman.

    In Romania, varianta de baza Dacia Duster 4x2 costa 10.500 de euro, in timp ce versiunea 4x4 are un pret de pornire de 12.300 de euro.

    Asteptam cu interes feedbackul clientilor din strainatate, Duster urmand a fi comercializata pana si in Orientul Mijlociu (Israel, Iordania, Siria, Liban), Egipt si in unele tari din Africa. Lista continua cu Tarile din Golful Persic, in 2011.

    Expansiunea Duster va mai cuprinde tari precum Brazilia, in Argentina, in Mexic si in Chile.  Ulterior, Duster va fi industrializat si produs in Rusia, in uzina Avtoframos din Moscova.

    Vizualizari: 5886
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »