rss

Dacia Duster, masina oficiala a Festivalului George Enescu

  1. 29/08/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: dacia duster
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia Duster este masina oficiala a Festivalului George Enescu, alaturarea la eveniment a constructorului roman fiind o premiera. In plus, producatorul auto pune la bataie pe site-ul oficial zece bilete.

    Astfel, pentru a XX-a editie a Festivalului George Enescu, desfasurat la Bucuresti, Dacia va pune la dispozitia organizatorilor o flota de vehicule Duster 4x4, cu echipare de varf.

    „Ai artistul George Enescu si Dacia au plecat din Romania si au cucerit lumea. Festivalul George Enescu este unul dintre cele mai puternice branduri ale Romaniei si pentru Dacia este o onoare asocierea cu un eveniment de aceasta anvergura. Pe de alta parte, prin vocatia lor internationala, ambele sunt branduri de care romanii ar trebui sa fie mandri deoarece contribuie cu succes la conturarea unei alte perspective asupra Romaniei.”, a declarat Jerome Olive, directorul general al Automobile Dacia si al Grupului Renault in Romania.

    „Ne-am dorit ca in aceste vremuri dificile sa aducem alaturi de noi cat mai multe branduri autohtone. Festivalul „George Enescu” este o ocazie sa aratam lumii ce potential exista in Romania, dar si sa le reamintim romanilor adevaratele valori internationale. Prezenta Dacia alaturi de alti parteneri autohtoni puternici este o dovada in plus ca festivalul nostru pune la un loc ceea ce e reprezentativ pentru vremurile noastre – creativitatea, capacitatea de adaptare si spiritul de competitie”, a declarat presedintele Festivalului George Enescu, Ioan Holender.

    Dacia are traditie in asocierea cu unele dintre cele mai importante evenimente culturale din Romania, fiind partenerul Premiilor Gopo si al Targului de Carte „Gaudeamus”.

    Dacia Duster, lansata in martie 2010 la Salonul International Auto de la Geneva, a obtinut premiul Autobest 2011, a fost aleasa „Masina Anului 2011” in Romania si in Croatia si recompensata, in Franta, cu „Trofeul Argus”, la categoria vehicule de familie.  

    Vizualizari: 2884
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »