rss

4 milioane de autovehicule Dacia in lume

  1. 28/06/2016
  2. Categoria: Dacia
    Vezi toate fotografiile (4)

    Marca romaneasca de vocatie europeana, Dacia nu inceteaza sa uimeasca an dupa an, stabilind noi recorduri de vanzari in intreaga lume.

    Aceasta noua etapa a fost sarbatorita in mijlocul marii comunitati Dacia din Franta, unde clientii marcii si familiile lor s-au intalnit pe Domeniul Courson de langa Paris, pentru evenimentul anual ce poarta numele „Marele Picnic Dacia”.
    Masina cu numarul 4 milioane este un Duster pe care Denys Charrasse l-a cumparat de la agentul Dacia din orasul sau, Saint-Quentin-en-Yvelines, intrand astfel in istoria marcii.

    Domnul Charrasse a fost intampinat si sarbatorit in cadrul Marelui Picnic Dacia din Franta de catre 11.212 de participanti la eveniment care au avut posibilitatea sa se semneze sau sa lase un mesaj pe modelul Duster special pregatita cu aceasta ocazie.

    Dacia se comercializeaza in prezent in 44 de tari, iar succesul marcii este din ce in ce mai impresionant, indeosebi pe piata franceza. In Franta – principala piata de comercializare a marcii romanesti –, Dacia ocupa in acest moment cea de-a cincea pozitie din vanzarile de automobile, in timp ce Sandero este, si in acest an, cel mai vandut model catre clientii francezi persoane fizice.

    Cea de-a opta intalnire a clientilor Dacia din Franta a fost din nou un succes, o mare sarbatoare ce a culminat cu un concert energizant al unuia dintre cei mai populari artisti francezi ai momentului, Christophe Willem. Peste 11.000 de participanti s-au reunit duminica aceasta pe Domeniul Courson pentru Marele Picnic Dacia 2016. Cu totii au putut profita in familie de o zi plina de momente dintre cele mai diverse: de la prezentarea gamei de modele Dacia si a programelor lansate pentru clientii francezi, pana la activitati sportive (volei, fotbal, jocuri nautice), animari fotografice sau ateliere pentru copii, culminand cu mult asteptatul concert sustinut de artistul francez.

    Prin acest eveniment de anvergura, reprezentantii francezi ai marcii sustin comunitatea de clienti Dacia, tot mai numeroasa si mai entuziasta.

    Vizualizari: 2106
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »