rss

Noile modele Dacia Dokker sau ora exacta in piata

  1. 18/09/2012
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia
    Vezi toate fotografiile (11)

    De maine, 19 septembrie, incepe comercializarea in toata reteaua autorizata Dacia a noilor modele Dokker si Dokker Van.

    Beneficiind de preturi imbatabile incepand cu 8700 euro (TVA inclus) pentru modelul Van si cu 9000 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Dokker de persoane, noile modele Dacia sunt garantiile unui plus de valoare adus business-urilor eficiente.

    Dokker si Dokker Van respecta cu strictete atu-urile consacrate ale brand-ului Dacia si anume: spatiu interior mare, pret imbatabil si calitatea buna a executiei.

    Dacia Dokker este un model cu o caroserie combi cu 5 locuri destinat unei utilizari mixte (atat in scop personal, cat si in scop profesional), care dispune de un volum al portbagajului si de o modularitate la cel mai bun nivel din categorie.
    Dacia Dokker Van este o furgoneta ale carei calitati utilitare la cel mai bun nivel de pe piata vor convinge clientii, in principal mici comercianti si intreprinzatori.

    Dacia Dokker se adreseaza unei clientele aflate in cautarea unui vehicul polivalent care asigura in acelasi timp transportul obiectelor voluminoase si calatoria cu familia in conditii de confort. El poate transporta 5 persoane oferind cel mai mare volum de portbagaj din segmentul sau. Prin rabatarea banchetei spate se obtine un volum de incarcare de 3 metri cubi, adaptat utilizarii in scop profesional. Accesul la zona de incarcare sau la locurile din spate este facilitat de cele doua usi laterale culisante vitrate.

    Versiunea utilitara, Dacia Dokker Van, este o furgoneta fiabila si robusta. Capacitatile sale de incarcare se situeaza la cel mai bun nivel din segment datorita modularitatii scaunului din dreapta (Optiunea Dacia Easy Seat). Incarcarea este facilitata datorita usii laterale largi, culisante. Pentru a raspunde cat mai bine asteptarilor utilizatorilor, Dokker Van ofera numeroase posibilitati de transformare si o gama larga de accesorii.
     
    Ca in cazul Dacia Lodgy, interiorul modelelor Dokker si Dokker Van ofera elemente de confort, moderne si practice. Ele pot dispune de sistemul multimedia „Media Nav” cu touch screen de 18 cm (7’’), sistem de navigatie, radio, conectivitate si sistem de telefonie Bluetooth. Optional sunt disponibile limitatorul de viteza si asistenta la parcarea cu spatele.

    Dacia Dokker este propus cu patru versiuni de motorizare: doua propulsoare pe benzina, printre care noul motor revolutionar al grupului  si anume TCe de 1,2 litri capabil de o putere maxima 115 CP si doua motoare diesel de 75 CP si 90 CP.

    Modelul Dacia Dokker dispune de trei nivele de echipare – Basic, Ambiance si Laureate. Preturile variaza intre 9.000 de Euro (TVA inclus) pentru Dokker Ambiance, echipat cu motorul pe benzina 1.6 MPI de 85 CP si 13.600 de Euro (TVA inclus) pentru varianta Dokker Laureate, echipat cu motorul diesel 1.5 dCI de 90 CP.

    Dacia Dokker Van beneficiaza de doua nivele de echipare: Basic si Ambiance si dispune de aceleasi motorizari ca in cazul modelului Dokker. Cu preturi cuprinse intre 8.700 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Basic si 11.500 de Euro in cazul versiunii Ambiance cu motorizare diesel de 90 CP, Dokker Van reprezinta o oferta imbatabila pentru clientii aflati in cautarea unei utilitare robuste si cu o foarte buna capacitate de incarcare.

    Vizualizari: 7265
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »