rss

Noutatile Citroen la Geneva

  1. 22/02/2011
  2. Categoria: Citroën
  3. Tags: Citroen, Concept, DS4, Geneva
    Vezi toate fotografiile (5)

    Cu ocazia editiei cu numarul 81 a Salonului International Auto de la Geneva, CITROËN va lansa noul DS4, conceptul DS4 Purple, versiunea hibrida e-HDi Berlingo, noul DS3 WRC, precum si inca doua concepte realizate din materiale inedite.

    Dupa CITROËN DS3, producatorul francez lanseaza noul DS4, model ce se inscrie perfect in filosofia liniei premium DS. Aleasa cea mai frumoasa masina a anului de catre 60.000 de alegatori din 62 de tari, CITROËN DS4 propune o silueta deosebita de coupe in 4 usi inaltata, ce combina caracterul dinamic si polivalenta pentru a oferi senzatii la drum de neegalat. La Geneva, modelul de serie este dezvaluit alaturi de un concept inedit, DS4 Purple, ce se remarca prin finisaje tipice bijutierilor.

    Totodata este punctata extinderea tehnologiei micro-hibrid e-HDi pe numeroase modele din gama, cum ar fi CITROËN Berlingo, prezentat la Geneva pentru prima data in aceasta configuratie. Sistemul de suspensie Hydractive, o exclusivitate mondiala marca CITROËN disponibila pe modelele C5 si C6, reprezinta o combinatie unica de dinamism si confort, oferind confort maxim pasagerilor si adaptandu-se conditiilor de drum, pentru deplina siguranta.

    CITROËN confirma si performantele in materie de emisii de CO2, printr-o reducere de 5,3 g in medie, de-a lungul anului trecut, pentru a afisa in prezent o medie de 132,3 g .

    Constructorul francez continua implicarea in sporturile cu motor cu noul CITROËN DS3 WRC. Modelul, care este perfect compatibil cu noile reglementari FIA, va concura in acest sezon al Campionatului Mondial de Raliuri avand ca obiectiv castigarea celui de-al 7-lea titlu mondial la constructori.

    La standul CITROËN vom mai regasi doua concepte C3 Red Block si C6 Black & White, dezvoltate cu ajutorul unor culori si materiale inedite.

    Vizualizari: 3916
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »