rss

TrailBlazer, noul SUV pregatit de Chevrolet

  1. 13/10/2011
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, colorado, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chevrolet a dezvaluit primul teaser al viitorul Trailblazer, un SUV global ce va avea la baza platforma lui Colorado. Autoturismul va fi lansat oficial in luna noiembrie, in timp ce debutul pe piata va avea loc in anul 2012.

    Dupa Cruze hatchback, Colorado si versiunea europeana a sedanului Malibu, constructorul auto planuieste un nou model cu care sa cucereasca clientela din intreaga lume. Denumit Trailblazer, SUV-ul va fi bazat pe pick-up-ul Colorado si va fi un model global.

    Desi nu au fost furnizate inca informatii privind gama de motorizari si performantel mecanice, noul Chevrolet Trailblazer ar putea fi oferit cu aceleasi unitati regasite si pe Colorado: noile propulsoare diesel cu patru cilindri DuraMax, unul de 2,5 litri, 150 CP si 350 Nm, iar celalalt, de 2,8 litri, 180 CP si 470 Nm.

    Puterea va fi transmisa fie prin intermediul unei cutii manuale, fie cu ajutorul uneia automate. SUV-ul va fi disponibil atat cu tractiune pe doua roti, cat si integrala.

    Chevolet va prezenta oficial noua propunerea in cadrul Salonului Auto din Dubai, care isi va deschide portile in luna noiembrie. Ulterior, in 2012, vor demara vanzarile, incepand cu Thailianda. Pe piata europeana, off-roaderul va fi lansat mai tarziu, ca model 2013.


    Vizualizari: 2027