rss

Aplicatia Siri va fi integrata in sistemul Chevrolet MyLink

  1. 19/02/2013
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, mylink, siri, Trax
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chevrolet va oferi incepand cu luna martie aplicatia Siri, integrata in sistemul Chevrolet MyLink, la bordul modelelor Aveo si Cruze. Crossoverul Trax, care va fi lansat pe piata din Romania in a doua parte a acestui an, va fi disponibil, de asemenea, cu radio-ul MyLink si Siri.

    Prin tehnologia Chevrolet MyLink, clientii care detin un iPhone compatibil, ce ruleaza iOS 6 pot transmite o serie de sarcini aplicatiei Siri, fara a-si lua mainile de pe volan, timp in care ei se concentreaza asupra drumului.

    Posesorii isi conecteaza pur si simplu iPhone-ul la radioul MyLink prin Bluetooh, il cupleaza cu sistemul si folosesc butonul de activare a vocii de pe volan pentru a incepe si incheia sesiunile cu Siri in modul de functionare Eyes Free.

    In cadrul autovehiculelor Aveo si Cruze echipate cu tehnologia MyLink, posesorii pot utiliza Siri in modul de functionare Eyes Free pentru a efectua apeluri in modul hands-free, prin activare vocala, pentru a asculta piese din biblioteca iTunes si chiar schimba automat sursele de muzica de la radio AM/FM la modul iPod si pentru a accesa calendarul si adauga intalniri.

    Posesorii actuali de autovehicule Aveo sau Cruze echipate cu un radio Chevrolet MyLink pot opta in urmatoarele luni pentru actualizarea sistemelor, astfel incat sa poata integra functia Siri.

    Aplicatia Siri este disponibila in versiunea Beta numai pentru iPhone 4S, iPhone 5, iPad (generatia a treia si a patra), iPad mini si iPod touch (generatia a cincea), necesitand acces la Internet.

    Vizualizari: 2755
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »