rss

Iahturi de lux pentru automobilele Caterham

  1. 11/01/2010
  2. Categoria: Caterham
  3. Tags: Caterham, iaht, Predator, Sunseeker
    Vezi toate fotografiile (4)

    V-ati imagina vreodata cum ar fi sa aveti un iaht? Dar sa transportati cu el o masina exclusivista cu care sa cutreierati prin orasele-port in care acostati? Ei bine, visul poate deveni realitate, intru-cat Caterham Cars, cunoscutul producator de autovehicule sport, si Sunseeker International, fabricant de iahturi de lux, si-au unit fortele si dupa numai o saptamana de la inceputul colaborarii au lansat aceasta ambarcatiune selecta.

    Luxosul iaht din imagine, un Predator 108 Special Edition, gazduieste pe punte un garaj special conceput pentru sportivul Caterham. Cum usa garajului da inspre pupa, fericitului proprietar al barcii, dar si al masinii, nu-i ramane decat sa acosteze la doc si sa se urce la volan, apoi sa-si vada linistit de plimbarea in orase precum Monte Carlo, Cannes sau Cape Town, coborarea autovehiculului de la bord nepresupunand alte manevre complicate.

    Predator strabate apele cu o viteza maxima de 34 de noduri si poate gazdui pana la opt pasageri.

    Bineinteles, pana la indeplinirea acestui vis mai este o piedica: pretul de aproape 8 milioane de euro pentru iaht, la care se adauga 14.500 euro pentru Caterham. 

    Vizualizari: 3044
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »