rss

Langa mine nu mai era doamna, ci o dubita urcata cu totul pe trotuar

  1. 24/08/2009
  2. Categoria: Cat
  3. Tags: campanie auto
    Vezi toate fotografiile (1)

    Soferi agresivi ? Dar cine e agresiv, ar raspunde unii. Asa trebuie sa conduci intr-un oras aglomerat pentru ca nimeni nu mai e bun in ziua de azi. Partea proasta e ca soferii agresivi nu merg numai pe sosele, ci si pe trotuar mai nou.

    Am asistat la o scena surprinzatoare cu cateva zile in urma. Ma pregateam sa traversez strada pe un colt de trotuar, iar langa mine era o doamna ce astepta pe cineva. A durat o fractiune de secunda. Langa mine nu mai era doamna, ci o dubita urcata cu totul pe trotuar de sub care se auzea un tipat groaznic.

    Nu intelegeam nimic din ce se intamplase. Abia apoi m-am dezmeticit si am vazut scena. Se parea ca dubita a dat cu spatele pe trotuar si nu a vazut-o sau nici macar nu s-a asigurat soferul ca e liber, astfel incat a lovit-o cu masina pe saraca femeie. M-am speriat si nu stiam ce sa fac. Am sunat la ambulanta imediat. Cand a venit, m-au intrebat ce s-a intamplat si le-am explicat toata povestea. Se parea ca femeia avea mana si cateva coaste rupte, nimic serios la prima vedere.

    Ce m-a frapat de fapt era nonsalanta soferului care spunea ca el nu a facut nimic si ca doamna a cazut singura din picioare. E na, si s-a rostogolit sub masina ta cred.

    Si eu am permis, dar sunt atenta la fiecare miscare. Nu e de joaca cu asa ceva, poti sa iei viata cuiva, sau chiar pe a ta.

    Vizualizari: 1715
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »