rss

Bugatti Veyron Grand Sport Middle East, trei versiuni pentru Orientul Mijlociu

  1. 11/11/2011
  2. Categoria: Bugatti
  3. Tags: Bugatti, Veyron
    Vezi toate fotografiile (9)

    Pentru a veni in intampinarea seicilor si oamenilor de afaceri din industria aurului negru prezenti la Salonul Auto de la Dubai, Bugatti a pregatit trei versiuni diferite ale aceluiasi Veyron Grand Sport.

    Denumite Bugatti Veyron Grand Sport Middle East Edition, cele trei exemplare se diferentiaza in materie de culori si finisaje, lasand "dedesupturile" mecanice neschimbate. Cea mai accesibila versiune costa putin peste 1,5 milioane Euro si se prezinta printr-o combinatie de culori galben-negru, preferata de insusi Ettore Bugatti.

    Si la interior se repeta acest melange, scaunele fiind imbracate in piele galbena cu cusaturi contrastante negre, iar fibra de carbon utilizata la exterior a fost folosita si pentru consola centrala.

    Pentru clientii ceva mai sobri, Bugatti prezinta a doua versiune Veyron Grand Sport Middle East Edition, care se remarca printr-o nuanta nobila de albastru, alaturata unor accente de aluminiu anodizat.

    Jantele sunt finisate in doua tonuri de aluminiu, ca si grila radiatorului si oglinzile retrovizoare. Habiaclul este decorat cu tapiterie din piele de culoare mandarin, combinata cu bordul imbracat in piele bleumarin. Cei care se vor declara interesati de aceasta versiune vor fi nevoiti sa scoata din buzunar nici mai mult, nici mai putin de 1.740.000 Euro.

    Pentru aceeasi suma poate fi achizitionata si ultima versiune Bugatti Veyron Grand Sport, caracterizata printr-o caroserie cu finisaje de aluminiu si fibra de carbon verde, culori reluate si la interior.





    Vizualizari: 2232