rss

Bugatti Galibier va avea si o versiune hibrida

  1. 20/04/2011
  2. Categoria: Bugatti
  3. Tags: bugatti galibier, Hibrid
    Vezi toate fotografiile (5)

    Bugatti va lansa si o versiune hibrida a noului model exclusivist Galibier, al doilea din epoca Volkswagen. Informatiile au fost dezvaluite de publicatia Car, in urma unei confirmarii facute de seful Bugatti, Wolfgang Durheimer.

    Noul model va fi produs in doar 3.000 de exemplare si va fi propulsat de acelasi motor care echipeaza supercarul Veyron. Unitatea W16 de 8,0 litri va avea doar doua sisteme turbo, iar puterea totala va ajunge la 800 CP (comparativ cu 1001 CP la Veyron). Tractiunea va fi integrala.

    Vestea cea mare este evident lansarea unei versiuni hibride, destinate in primul clientilor europeni. Configuratia sistemului de propulsie nu se cunoaste inca.

    Durheimer a mai precizat ca gama Bugatti se va imbogati ca doua noi modele, ceea ce inseamna ca monstruosul Veyron va avea un mostenitor. “Vrem sa vedem cat de departe putem impinge acest brand”, a declarat oficialul Bugatti.

    Versiunea traditionala Galibier va avea un pret de comercializare de aproximativ 1,5 milioane de dolari, echivalentul a 1,1 milioane de euro. O nimica toata!

    Vizualizari: 1915
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »