rss

Noul Bugatti Veyron ar putea debuta la urmatorul Salon de la Frankfurt

  1. 22/11/2012
  2. Categoria: Bugatti
  3. Tags: Bugatti, galibier, Veyron
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Bugatti Veyron ar putea fi lansat la urmatoarea editie a Salonului Auto de la Frankfurt. Bolidul va trece la urmatorul nivel: 1.600 Cai Putere si o viteza de top de 465 km/h.

    Obisnuiti sa depaseasca recorduri, cei de la Bugatti pregatesc pentru viitorul Salon Auto de la Frankfurt noul Veyron. Supercarul va fi propulsat de o noua generatie a motorului W16, a carui cilindree va creste de 8.0 la 9.6 litri.

    Si puterea va creste la valoarea incredibila de 1.600 Cai Putere, suficient cat sa impinga viitoarea creatie la o viteza maxima de 465 km/h. Uimitoare va fi si capacitatea bolidului de a atinge suta de kilometri la ora in numai 1.8 secunde.

    Pentru a atinge aceste incredibile performante, noul Bugatti Veyron va fi supus unei cure de slabire in urma careia va reusi sa dea jos 250 de kilograme, ajungand la un total de 1.650 kilograme.

    Pe langa Veyron, Bugatti planuieste sa lanseze si versiunea de serie a conceptului 16C Galibier, care va arunca pe piata o noua super limuzina, accesorizata cu o sumedenie de materiale de inalta calitate. Aceasta ar putea costa peste un milion de euro.

    Vizualizari: 2457