rss

Teaser Borgward - noul concept pentru Frankfurt Motor Show

  1. 31/07/2017
  2. Categoria: Borgward
    Vezi toate fotografiile (1)

    Borgward intentioneaza sa lanseze o masina noua la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna si a prezentat un teaser cu viitoarea creatie inainte imaginile complete din  luna septembrie.

    Borgward este un producator german, fondat de Carl F. W. Borgward aparut in 1929 si care a stat pe piata pana in 1961. Marca a fost readusa la viata de Christian Borgward, nepotul lui Carl Borgward, cu partenerul sau  Karlheinz L. Knoss si cu alti investititori chinezi, in 2008. Pe vremuri, Borgward a fabricat patru brand-uri de automobile: Borgward, Hansa, Goliath si Lloyd.

    Producatorul german nou-nascut are o prezenta pe piata chineza deocamdata, dar va fi lansat din nou in Europa, dupa 50 de ani,  anul viitor cu SUV-ul BX7. Aceasta masina a fost dezvaluita acum doi ani la Salonul Auto de la Frankfurt, dupa ce stirile despre revenirea lui Borgward s-au prezentat in primavara lui 2015 la Salonul Auto de la Geneva.

    Imaginea unica a teaserului nu ofera nimic, dar este clar ca automobilul care vine in Frankfurt va fi o masina conceputa la un pret scazut. Ar putea sa previzualizeze un viitor model emblema pentru Borgward, cum ar fi o masina sportiva noua sau un coupe.

    La revenirea in industrie in 2015, odata cu debutul modelului BX7, Borgward a prezentat un plan de crestere ambitios. Compania vizeaza 800.000 de vanzari la nivel global pana in 2020, desi orice masina sport nu va juca un rol major in planul de crestere al firmei – Crossovere si SUV-uri sunt atu-urile pe care mizeaza  compania Borgward sa creasca.

    Un SUV mai mic BX5 este, de asemenea, in vanzare in China, iar un suv BX3 a fost spionat in teste de mass-media auto din China. Aceste modele sunt departe de marile saloane europene si de coupe-urile produse de marca inainte de falimentul din 1961, astfel incat un eventual concept de automobil coupe va folosi imaginea traditionala a firmei ca sursa de inspiratie.

    Vizualizari: 931
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »