rss

Modelele BMW si MINI au asistenta personala la bord. O cheama Alexa

  1. 28/09/2017
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: Alexa, Amazon
    Vezi toate fotografiile (4)

    Grupul BMW extinde in mod sistematic capacitatile inteligente de conectare ale vehiculelor sale prin integrarea perfecta a asistentei personaleversatile de la Amazon, Alexa, in toate modelele BMW si MINI la mijlocul anului 2018.

    Includerea unui serviciu vocal bazat pe cloud va permite clientilor BMW Group sa acceseze o varietate de servicii, facilitati de divertisment si facilitati de cumparaturi in timp ce se deplaseaza, doar  prin interactiune vocala simpla. Zeci de mii de abilitati ale  sistemului Alexa care pot fi accesate de la dispozitivele Echo vor fi acum disponibile si pentru utilizarea in masina.
    Adaptarea BMW Connected pentru Alexa a fost disponibila inca din septembrie 2016. Aceasta a permis utilizatorilor BMW Connected din SUA, Germania si Marea Britanie sa-i ceara lui Alexa sa verifice informatiile despre automobil, cum ar fi starea de incarcare sau nivelul combustibilului, din confortul casei lor. De asemenea, Alexa face posibila consultarea programarilor sau a rutelor dorite si timpii de plecare cu ajutorul lui BMW Connected. Disponibilitatea lui Alexa in masina face posibila utilizarea functiilor de care te bucuri acasa in timp te afli pe drum.

    Astazi, 8,5 milioane de modele BMW Group din intreaga lume sunt deja conectate. Numarul mare de servicii si caracteristici infotainment care pot fi controlate de comenzile vocale din modelele BMW au pregatit calea viitoarelor optiuni de conectivitate si a noilor servicii digitale. Un smartphone nu este obligat sa beneficieze de Alexa in masina, deoarece toate modelele BMW si vehiculele MINI selectate sunt echipate cu o cartela SIM incorporata.

    De exemplu, clientii pot afla care filme se afiseaza la cinematograful local, asculta playlistul preferat sau afla vremea la destinatie prin comanda vocala in timp ce se afla in miscare. Si daca soferul realizeaza la mijlocul unei calatorii ca a uitat ceva, poate cere Alexei sa trimita o comanda online. Alexa poate afisa, de asemenea, continut relevant pentru anumite abilitati (feedback vizual) in ecranul BMW Display sau MINI Centre Instrument.

    Conexiunea inteligenta intre vehicul si punctele de contact digitale ale utilizatorului se transforma, prin urmare, intr-o noua dimensiune atat la BMW cat si la MINI. De la lansarea modelului MINI Countryman - si a noului MINI Connected alaturi de acesta - capacitatile de conectare ale marcii premium britanice au fost imbunatatite in mod constant.

    De la mijlocul anului 2018, Amazon Alexa va fi disponibil in toate vehiculele BMW si MINI din SUA, Marea Britanie si Germania.

    Vizualizari: 945