rss

Masina care celebreaza 40 de ani de lux bavarez. Va fi construita in numai 200 de exemplare

  1. 24/07/2017
  2. Categoria: BMW
    Vezi toate fotografiile (11)

    BMW a prezentat la inceputul acestei saptamani o editie speciala a modelului Seria 7, care aniversareaza 40 de ani de lux bavarez. Mai multe detalii in cele ce urmeaza.

    BMW sarbatoreste anul acesta patru decenii de la introducerea modelului Seria 7, un motiv numai bun pentru a lansa pe piata o editie speciala care sa celebreze respectivul eveniment.

    Botezat simplu si, totodata, Edition 40 Jahre, automobilul companiei bavareze va fi disponibil la vanzare intr-o configuratie cu totul si cu totul speciala, realizata alaturi de specialistii departamentului Individual.

    De exemplu, la nivel de exterior, cele doua optiuni in materie de culoare a caroseriei - Frozen Silver sau Petrol Mica, vor fi insotite de pachetul M Aerodynamics si jante pe 20 de inch.

    La interior, noul BMW Seria 7 Edition 40 Jahre mai anunta, pe langa aceleasi doua optiuni in materie de tapiterie si ornamente din lemn masiv, inclusiv cusaturi contrastante si sub forma de carouri.

    Sub capota, automobilul companiei bavareze - a carei productie totala va fi limitata la numai 200 de exemplare, va ascunde aceleasi unitati in sase, opt sau 12 cilindri precum modelul standard.

    Tot asemeni modelului standard, noul BMW Seria 7 Edition 40 Jahre va fi disponibil la vanzare atat intr-o versiune cu ampatament normal, cat si intr-o varianta cu ampatament marit.

    Preturile modelului care celebreaza cele patru decenii de la introducerea modelului Seria 7 nu au fost momentan anuntate, oficialii bavareze precizand in schimb ca vanzarile vor lua startul in luna octombrie.

    Noul BMW Seria 7 Edition 40 Jahre va debuta in premiera mondiala, in fata publicului larg, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt in aceasta toamna, intre 14 si 24 septembrie.

    Vizualizari: 1957
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »