rss

BMW X2 la orizont in jungla urbana

  1. 16/08/2017
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: X2
    Vezi toate fotografiile (9)

    Noul BMW X2 mai are ceva timp pana cand va avea premiera mondiala atat de asteptata. Dar, chiar daca se afla inca in faza de dezvoltare, cel mai recent Sports Activity Coupé din familia BMW X a realizat o calatorie de explorare a viitorului sau mediu - jungla urbana.

    Iar tinuta aleasa de noul BMW X2 a fost cea potrivita pentru aceasta aventura: contururile atletice au fost ascunse dupa un camuflaj spectaculos care a fost perfect pentru aventura prin jungla. Finisarea atractiva in galben, gri si negru evidentiaza intr-o maniera optima calitatile distinctive ale noului Sports Activity Coupé. Designul neobisnuit este bazat pe un model digital si exprima spiritul inovator si orientarea spre viitor ale BMW Group.

    Asa ca nu a fost deloc surprinzator ca noul BMW X2 a fost in centrul atentiei pe parcursul acestei expeditii. Oricine s-a aflat de-a lungul traseului a avut parte de o prima imagine a designului extravagant si contemporan si a flerului sportiv ale automobilului - o oportunitate deosebita pentru a cunoaste modelul Sports Activity Coupé compatibil cu persoanele tinere, extrovertite si active.

    Vizualizari: 935
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »