rss

BMW prezinta noul Seria 3 Gran Turismo

  1. 07/02/2013
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, gran tourismo, Seria 3
    Vezi toate fotografiile (13)

    BMW a publicat primele imagini si informatii oficiale ale noului Seria 3 Gran Tourismo. Modelul isi va face debutul in luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Lansarea comerciala va avea loc la jumatatea acestui an. Modelul va fi oferit la un pret de pornire de 30550 Euro fara TVA pentru versiunea 320i si 32550 Euro fara TVA pentru 320d.

    Programat sa fie dezvaluit oficial la Geneva, noul Noul BMW Seria 3 Gran Turismo este mai lung cu 200 de milimetri fata de BMW Seria 3 Touring, are ampatamentul extins cu 110 milimetri si este mai inalt cu 81 de milimetri.

    Modelul beneficiaza de un spoiler spate activ si ofera 520 litri pentru bagaje, mai mult cu 25 de litri fata de BMW Seria 3 Touring. Cel mai nou membru al gamei Seria 3 poate fi comandat intr-o versiune entry-level, cu pachete de design Sport Line, Luxury Line sau Modern Line, dar si cu pachetul optional M Sport.

    Inca de la lansare, autoturismul este disponibil in compania a cinci motorizari puternice, care acopera o paleta larga de la 143 la 306 Cai Putere. Toate propulsoarele utilizeaza tehnologia BMW TwinPower Turbo.

    Varful de gama cu sase cilindri, aflat sub capota BMW 335i Gran Turismo, este acompaniat de motoarele pe benzina, cu patru cilindri, de la BMW 328i Gran Turismo si BMW 320i Gran Turismo. Formula va fi completata inca de la lansare de cele doua agregate diesel de 2,0 litri, aflate in echiparea modelelor BMW 320d Gran Turismo si BMW 318d Gran Turismo.

    Puterea este transferata catre rotile spate prin intermediul unei transmisii manuale cu sase trepte. O cutie de viteze automata, cu opt rapoarte, este disponibila optional pentru toate variantele de motorizare. Ambele transmisii sunt combinate cu functia Auto Start-Stop pentru reducerea consumului.

    Vizualizari: 3221