rss

BMW lucreaza la cel mai puternic M3 din istoria marcii. Cand se lanseaza noul varf de gama

  1. 20/07/2017
  2. Categoria: BMW
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW ar putea lansa in cursul anului viitor o versiune CS a modelului M3 Sedan, anunta publicatia Bimmer Today. Potrivit sursei citate, noua varianta de top a automobilului bavarez de inalta performanta va dezvolta 460 CP.


    V8, 4.4 litri si 450 CP. Nu sunt niste valori sau caracteristici alese la intamplare, ci elementele care ii confera vechiului BMW M3 GTS titlul de cel mai puternic M3 din istoria companiei bavareze.

    De anul viitor insa, acest clasament s-ar putea schimba. Potrivit publicatiei Bimmer Today, BMW pregateste lansarea unei versiuni CS a modelului M3 F80, pusa in miscare de un propulsor de trei litri si 460 CP.

    Inspirata de coupe-ul M4 CS, noua varianta de top a gamei bavareze va dispune inclusiv de mai multe elemente realizate din fibra de carbon. Printre ele, si capota motorului bi-turbo cu sase cilindri.

    Nu vor lipsi din meniu, de asemenea, nici prelungirea proeminenta destinata spoilerului fata sau eleronul subtil pentru portbagaj. Reteta exterioara va fi completata de jante din aliaj cu design unic.

    La interior, piele ar urma sa fie combinata cu alcantara si alte detalii speciale. Sau, cel putin, asa se intampla in cazul versiunii CS a modelului M4, folosita de BMW in cazul de fata ca sursa de inspiratie.


    Potrivit, din nou, publicatiei Bimmer Today, cel mai puternic M3 din istoria companiei bavareze va fi prezentat oficial in primavara anului viitor. Automobilul va reprezenta, totodata, scrisoare de adio a generatiei F80.

    Vizualizari: 1358
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »