rss

BMW i8 Concours d’Elegance Edition vandut pentru pretul record de 825.000 de dolari la licitatia anuala Gooding&Company de la Peeble Beach

  1. 20/08/2014
  2. Categoria: BMW
    Vezi toate fotografiile (3)

    Pe 16 august, pentru a sarbatori sosirea revolutionarului BMW i8 in SUA, Jay Leno si Ludwig Willisch, presedinte si CEO BMW din America de Nord, au prezentat un unicat, BMW i8 Concours d’Elegance Edition, care a fost licitat pentru 825.000 de dolari, inclusiv comisionul de licitatie, la editia anuala Gooding&Company de la Peeble Beach. Acesta este un record mondial pentru modelul BMW i8.

    Automobilul a fost vandut pentru o suma de aproximativ sase ori mai mare decat pretul recomandat (135.700 de dolari), iar acest lucru s-a intamplat inainte ca modelul sa fie disponibil in showroomurile din SUA. In plus, BMW i8 Concours d’Elegance Edition este complet diferit de orice alt BMW i8 din lume. Incasarile din vanzarea realizata de Gooding&Company, casa oficiala de licitatii a Pebble Beach Concours d’Elegance, vor fi directionate catre Pebble Beach Company Foundation, care strange fonduri pentru tinerii din Monterey County si care acorda burse in domeniile artelor, sportului, stiintelor mediului etc.

    BMW i8 Concours d’Elegance Edition dispune de culoarea BMW Individual Frozen Grey metalizat pentru exterior, tapiterie cu piele de culoare Dalbergia Brown, care a fost argasita cu coloranti derivati din extracte de plante si care este accentuate cu cusaturi de culoare BMW i Blue. Alte accente decorative in aceeasi nuanta BMW i Blue sunt centurile de siguranta. Alte marcaje care fac acest model sa fie un unicat sunt cuvintele “Concours d’Elegance Edition” i8, care au fost gravate cu lase in interior, precum si  “BMW i8”, care sunt brodate pe tetierele fata. BMW i8 are si alte note prin care se distinge ca un model unicat. Cuvintele “Pebble Beach Concours d’Elegance Edition” au fost gravate cu laser pe pragurile usilor, iar o placheta dispusa in portbagaj dispusa in portbagaj poarta semnaturile tuturor directorilor executivi BMW care au jucat un rol important in dezvoltarea i8, printre care: Ian Robertson, Herbert Diess, Adrian von Hooydonk, Benoit Jacob, Ulrich Kranz si Carsten Breitfeld.

    BMW a livrat primele automobile sport hibrid plub-in BMW i8 in cadrul Pebble Beach Concours d’Elegance, unul dintre cele mai renumite concursuri de eleganta auto din lume, care a avut loc la Carmel (California). Pentru a celebra revolutionarul automobil sport realizat din fibra de carbon, renumit Chef Thomas Keller a fost gazda unei cine intime la BMW Villa, unde invitatii au fost cativa dintre primii posesori ai modelului BMW i8. Pe langa faptul ca a fost gazda cu aceasta ocazie speciala, Chef Keller, care a impus standardele in industria ospitalitatii cu restaurant precum Per Se din New York si French Laundry in Napa Valley, s-a alaturat familiei BMW i dupa ce i-a fost livrat propriul BMW i8.

    Cateva premiere pentru SUA au fost inregistrate odata cu prezentarea acestei editii speciale, printre care farurile laser – in curs de aprobare de catre autoritati -, cheia BMW i8 Display, precum si prima statie de incarcare BMW, editia profesionala.

    Vizualizari: 1516
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »