rss

BMW i8, primul spot publicitar

  1. 01/06/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, i3, i8, Video
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW a publicat primul spot publicitar cu viitorul i8. Desi designul nu este inca definitivat, iar sistemul de propulsie nu a fost inca dezvaluit, bavarezii au inceput din timp campania de promovare a modelului.

    In privinta motorizarii se speculeaza ca va fi vorba de un motor turbo pe benzina in patru cilindri si o unitate electrica. Combinate, cele doua propulsoare vor dezvolta peste 300 CP si vor face posibil sprintul 0-100 km/h in doar 4,8 secunde. Totul, la un consum de numai 3,8 litri la suta de kilometri.

    Sportiva hibrida va fi lansata pe piata peste 18 luni.

    Pana atunci BMW pregateste pentru Salonul Auto de la Frankfurt noul i3, primul model al sub-brandului “i”. Acesta va fi pus in miscare de un propulsor electric care dezvolta 150 CP. Vehiculul electric va atinge o viteza de top de 160 km/h, in timp ce autonomia va fi de 257 km.

    Ambele modele vor avea la baza arhitectura de ultima generatie LifeDrive care implica  un sasiu din aluminiu si o celula de rezistenta din fibra de carbon ranforsata, pentru a contrabalansa greutatea bateriilor.

    Noile i3 si i8 vor fi produse la uzina din Leipzig, dupa o investitie de 400 de milioane de dolari.

    Vizualizari: 3286