rss

BMW a inaugurat cinci centre Premium Selection

  1. 03/09/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, rulate, second hand
    Vezi toate fotografiile (6)

    Cinci centre de automobile rulate certificate BMW Premium Selection au fost deschise oficial in Romania pe 3 septembrie in urma unor investitii de peste 3,5 milioane Euro. Din aceeasi data incepe si un program special de finantare, o aplicatie dedicata iPhone este programata pentru lansare din 5 septembrie.

    BMW Premium Selection a debutat la data de 17 iunie cu o serie de servicii unice pentru Romania: un parc de peste 3000 de automobile care includea masini de companie BMW AG, garantie de minim 24 de luni sau asistenta gratuita timp de 12 luni sau 10.000 km. Toate automobilele din programul BMW Premium Selection sunt modele BMW si MINI cu o vechime intre 6 luni si 5 ani, 6000 km si 120.000 km si sunt supuse prealabil unei verificari tehnice complete.

    Cele cinci centre inaugurate simultan sunt:

    - Bucuresti, Automobile Bavaria (Şos. Bucuresti-Ploiesti 53A, Sector 1)
    - Braila, APAN Motors (DN22 km 4)
    - Iasi, Trado Motors (Str. Luca Arbore, Nr 3)
    - Oradea, Grup West (Calea Clujului, nr. 300)
    - Pitesti, MotorAG (DN 65B, km 2, Varianta A1 - Slatina)

    „Dupa anuntarea programului in iunie, a urmat o faza in care dealerii BMW Premium Selection au facut investitii importante, lansarea fiind conditionata de respectarea standardelor BMW si organizarea unui stoc. Am alaturat astfel aproximativ 100 de automobile din Romania unei oferte bogate de automobile de companie BMW AG din Germania . Incercam sa gasim astfel un raspuns pentru fiecare solicitare a clientilor nostri,” explica Alexandru Dobre, Sales Manager BMW Premium Selection.

    Incepand cu data de 5 septembrie va fi disponibila o aplicatie iPhone dedicata BMW Premium Selection care va putea fi descarcata gratuit. Aceasta include functii avansate de cautare in stocul de automobile si o contactare rapida a dealerului dorit. Totodata clientul poate primi informatii despre oferte si evenimente organizate de dealerul preferat si are acces la ultimele stiri despre marcile BMW Group.


    Vizualizari: 3638