rss

Au lansat cel mai puternic M3 din istoria brand-ului. Noul CS are 460 de cai si face suta in 3.9 secunde

  1. 08/11/2017
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: bmw m3 cs, m3 cs, noul bmw m3 cs, noul m3 cs
    Vezi toate fotografiile (16)

    Dupa o lunga perioada in care l-am vazut camuflat in nenumarate imagini si clipuri video spion, a venit acum timpul sa facem cunostinta cu cel mai puternic si rapid M3 din istorie, noul M3 CS.

    In primul rand, sedanul de performanta propune cateva imbuntatiri estetice, care ii accentueaza si mai mult caracterul agresiv. Avem asadar o parte frontala redesenata, prize de aer supradimensionate, o capota stilizata, o seama de elemente aerodinamice din fibra de carbon, blocuri de lumini cu LED si un set de jante forjate, inspirate din cele folosite de M4-le din DTM.

    Habitaclul este imbracat intr-o combinatie de piele neagra sau Silverstone si Alcantara, noile scaune sport ofera un suport mai bun pentru sofer si pentru pasagerul din dreapta, iar volanul M imbracat deasemenea in Alcantara ii da de inteles celui din spatele lui ca nu conduce un M3 obisnuit.

    In ceea ce priveste performantele, noul BMW M3 CS beneficiaza de un propulsor de 3.0 litri TwinPower Turbo, care a ajuns sa dezvolte 460 de cai putere si 600 Nm cuplu. In noua configuratie, sedanul atinge 100 de km/h in doar 3.9 secunde si are o viteza maxima limitata electronic la 280 de km/h.

    Tractiunea nu putea fi altfel decat pe puntea spate, iar transmisia automata cu sapte trepte si dublu-ambreiaj are grija ca puterea sa fie directionata spre asfalt prin intermediul unui diferential electronic cu alunecare limitata Active M.

    De sunetul motorului cu sase cilindri in linie se ocupa un sistem de evacuare performant cu patru iesiri si clapete active, controlate de cele trei moduri de condus (Comfort, Sport sau Sport+).

    Brand-ul german nu a facut publica lista de preturi, cel putin deocamdata, insa a tinut sa precizeze ca productia va fi una limitata la 1.200 de exemplare si ca primele comenzi vor putea fi plasate incepand cu prima luna a lui 2018.

    Vizualizari: 1412
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »